Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Προϊόν Νοοτροπίας

Τιανεπτίνη Άλας Νατρίου

Τιανεπτίνη Άλας Νατρίου
Λίστα προϊόντων FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Tianeptine άλας νατρίου είναι η μορφή άλατος της τιανεπτίνης. Η τιανεππτίνη είναι μια τρικυκλική ένωση που είναι ένας εκλεκτικός ενισχυτής απορρόφησης 5-HT (5-υδροξυτρυπταμίνη, sc-201146) in vivo και in vitro. Επιπλέον, Tianeptine έχουν αναφερθεί ως εκλεκτικοί αναστολείς της πρόσληψης ντοπαμίνης.

Tianeptine

Βασικές πληροφορίες

Όνομα προϊόντος

Τιανεπτίνη Άλας Νατρίου

Άλλο όνομα

Τιανεπτίνη Νάτριο

Προδιαγραφή

99%

Εμφάνιση

Off-λευκό σε λευκό σκόνη

Μοριακός τύπος

C21H24ClN2Nao4S

Μοριακό βάρος

458.93

ΑΡΙΘΜΌς CAS.

30123-17-2

Πληκτρολογήστε

Nootropics

Πρότυπο

USP ή EP

Πιστοποιήσεις

ISO, Χαλάλ, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμού

Φαρμακευτική ποιότητα

Δομικός τύπος

Tianeptine Sodium.png


Εισαγωγή

Η τιανεπτίνη δεν έχει σημαντική επίδραση στην πρόσληψη μονοαμίνης. Σε μια μελέτη με καθαρισμένα synaptosomes στον εγκέφαλο αρουραίων, αναφέρθηκε ότι tianeptine μπορεί να ενισχύσει την πρόσληψη σεροτονίνης σε επιλεκτικές περιοχές του εγκεφάλου. Τα καθαρισμένα συναπτοσωμάτων που λαμβάνονται από αρουραίους και επωάζονται με τρι-χαρακτηρισμένο 5-HT και Tianeptine in vitro. Στη συνέχεια, αναλύοντας την πρόσληψη και την απελευθέρωση του synaptosome 5-HT με υγρή σπινθηρίωση.


Πώς να χρησιμοποιήσετε Tianeptine Νάτριο?

1.Καταθλιπτικά συμπτώματα

Το φάρμακο είναι πολύ καλό και οι περισσότεροι ασθενείς πάσχουν από σοβαρή κατάθλιψη. Επιπλέον, tianeptine παρατεταμένη θεραπεία μείωσε το ποσοστό υποτροπής και το ποσοστό υποτροπής της κατάθλιψης. Έχει αποδειχθεί ότι tianeptine μπορεί να βελτιώσει την κλινική κατάσταση των ασθενών με νόσο του Πάρκινσον.

Λόγω της έλλειψης ηρεμιστικών, καρδιαγγειακών παθήσεων και δυσμενών επιδράσεων των αντιχολινεργικών φαρμάκων, αυτό το φάρμακο έχει επίσης μεγάλες δυνατότητες για ασθενείς με χρόνιο αλκοολισμό και κατάθλιψη στους ηλικιωμένους. Tianeptine μπορεί να μειώσει την όρεξη των μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες και να τους βοηθήσει να παράγουν συμπτώματα κατάθλιψης. Ωστόσο, δεν επηρεάζει το σωματικό βάρος και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλες τις παχύσαρκες περιπτώσεις.

2.PTSD, συμπτώματα πίεσης και άγχους

Η φαρμακευτική θεραπεία της εσσιταλοπράμης και της τεniπριστενης έχει προωθήσει τα συμπτώματα άγχους και τις αντικειμενικές και υποκειμενικές νευρογνωστικές λειτουργίες. Επιπλέον, η τιτίνη έχει μειώσει τη διαταραχή πανικού μόνο σε διαταραχή πανικού του ασθενούς. Είναι επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενών με PTSD σε δόση 37,5 mg.

3.Improve εκμάθηση και μνήμη

Δείχνει σημαντική βελτίωση στην ικανότητα συλλογισμού, άμεση προφορική μνήμη, θέση σε λειτουργία λάθη, και μίνι ψυχική κατάσταση ελέγχους. Tianeptine, ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη, δείχνει ότι ενισχύει νευρογνωστικές λειτουργίες στην από του στόματος στιγμιαία μνήμη και τα λάθη της επιτροπής.

4.Anti-φλεγμονώδης επίδραση

Το νάτριο gapeptin (30123-17-2) μπορεί να εμποδίσει την έκφραση του TLR4 που προκαλείται από τον λιποπολυσακχαρίτη και την αντιφλεγμονώδη δράση της μικρογλίας. Το πεπτίδιο ουρανού υψηλό άλας νατρίου περιέχει επίσης την έκφραση MMP-9 που προκαλείται από TNF-α αναστέλλοντας τη δραστηριότητα ΤΟΥ PF/Akt-κΒ. Αποτρέπει επίσης την εισβολή των καρκινικών κυττάρων.

5.Pain ανακούφιση

Tianeptine υψηλή ς περιεκτικότητας σε νάτριο αλάτι χρησιμοποιεί το μηχανισμό δράσης του για την ανακούφιση του πόνου. Αυτό είναι μέσω:

Οι υποδοχείς οπιοειδών και οπιοειδών δέλτα που προωθούν την ανακούφιση από τον πόνο.

Αυξήστε τη συγκέντρωση GABA και ενεργοποιήστε 5-HT7 υποδοχείς στο νωτιαίο μυελό, μειώνοντας έτσι νευροπαθητικό πόνο.

Ενεργοποιήστε τον υποδοχέα αδενοσίνης Α1, μειώστε τις επιληπτικές κρίσεις και ανακουφίστε τον πόνο.

Μέσω αντιφλεγμονωδών επιδράσεων.

Αυξήστε τα επίπεδα της νορεπινεφρίνης και της σεροτονίνης στο ραχιαίο κέρατο του νωτιαίου μυελού.

6.I ευερέθιστο σύνδρομο εντέρου

Η σεροτονίνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο εντερικό νευρικό σύστημα μέσα στον εσωτερικό σωλήνα. Ελέγχει ολόκληρη την πέψη των κινητικών ουσιών και των εντερικών εκκρίσεων. Η αύξηση της σεροτονίνης αυξάνει την άσκηση και την έκκριση, η οποία προκαλεί διάρροια, φούσκωμα, και πόνο σε άτομα με IBS.


Έκθεση δοκιμής

COA of Tianeptine sodium

Εξεταστική

You Might Also Like