Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Μονομερές

Ταυρουρσοδεοξυχολικό οξύ

Ταυρουρσοδεοξυχολικό οξύ
Λίστα προϊόντων FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ταυροδεοξυχολικό οξύ είναι ένα πιο υδρόφιλο ουρσοδεοξυχολικό οξύ [UDCA], το οποίο είναι υψηλότερη περιεκτικότητα χολικών οξέων που παράγονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Επιπλέον, βρίσκεται σε αρκούδες με μεγάλη ποσότητα και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως φυσικό φάρμακο σε ορισμένες χώρες. Έχει εγκριθεί για τη θεραπεία χολόλιθων χοληστερόλης στην Ιταλία και την Τουρκία και χρησιμοποιείται ως ερευνητικό φάρμακο στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία. Μελετώνται επίσης οι πιθανές θεραπευτικές επιδράσεις της στην πρωτοπαθή χολική κίρρωση [PBC], στην αντίσταση στην ινσουλίνη, την αμυλοείδωση, την κυστική ίνωση, τη χολόσταση και την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση. Η μόνη ολοκληρωμένη κλινική δοκιμή έως τώρα είναι μια κλινική δοκιμή φάσης III που συγκρίνει το ταυροουρσοδεοξυχολικό οξύ και το ουρσοφάλκο στο Ενήλικες ασθενείς με PBC, αλλά από τον Ιούνιο του 2013 δεν έχουν δημοσιευτεί αποτελέσματα αυτής της δοκιμής.


Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Ταυρουρσοδεοξυχολικό οξύ

Αλλο όνομα

UDCA

Προσδιορισμός

99%

Εμφάνιση

άσπρη σκόνη

Μοριακός τύπος

C26H45NO6S

Μοριακό βάρος

499.7

CAS ΟΧΙ.

14605-22-2

EINECS ΟΧΙ.

1308068-626-2

Πρότυπο

USP ή EP

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμός

Ιατρικά και τρόφιμα

Δομικός τύπος

TAUROURSODEOXYCHOLIC ACID


Εφαρμογές

Μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική θεραπεία για καρδιακούς ασθενείς. Οι Rivard et al. Διεξήγαγαν μια μελέτη σχετικά με την επίδραση του TUDCA μετά από MI σε αρουραίους. Οι συγγραφείς εξέτασαν εάν η χορήγηση TUDCA σε αρουραίους πριν από το MI βελτίωσε την καρδιακή λειτουργία. Δώστε πριν συνδέσετε τον πρόσθιο κατηφορικό κλάδο της αριστεράς στεφανιαίας αρτηρίας Οι δραστηριότητες TUNEL και κασπάση-3 αξιολογήθηκαν 24 ώρες μετά τον τραυματισμό για να ανιχνευθεί απόπτωση. Οι δείκτες TUNEL έδειξαν μείωση στα αποπτωτικά κύτταρα και η δραστικότητα της κασπάσης-3 μειώθηκε σημαντικά σε αρουραίους που έλαβαν TUDCA πριν από ισχαιμικό καρδιακό τραυματισμό. Τέσσερις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό, η περιοχή του εμφράγματος του μυοκαρδίου των χορηγηθέντων αρουραίων μειώθηκε σημαντικά σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου. Η ομάδα έδειξε επίσης βελτίωση στη βαθμολογία συντόμευσης που αξιολογήθηκε με υπερήχους. Οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για τη μείωση της απόπτωσης του εμφράγματος του μυοκαρδίου.


Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο

Η ενδοεγκεφαλική αιμορραγία (ICH) είναι σοβαρός τραυματισμός με συχνότητα 24,6 περιστατικών ανά 100.000 άτομα ετών (με ποσοστά θνησιμότητας 30 ημερών και 1 έτους 40 και 54%, αντίστοιχα). Μόνο το 12-39% των ασθενών με ICH πέτυχαν μακροχρόνια όρος λειτουργική ανεξαρτησία.

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η απόπτωση είναι η κύρια παθολογική διαδικασία του ICH και η ανασταλτική απόπτωση μπορεί να προσφέρει έναν νέο τρόπο θεραπείας. Κατά τη διάρκεια του ICH, τα επίπεδα Caspase-3 αυξάνονται και συμβαίνουν διαλείμματα DNA, τα οποία είναι όλα σημάδια απόπτωσης. Επειδή είναι αποτελεσματικός αναστολέας της απόπτωσης, οι ερευνητές πραγματοποίησαν υποθετική θεραπεία. Οι Rodrigues et al. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μπορεί να μειώσει την απόπτωση στο μοντέλο αρουραίου ICH και να προστατεύσει τους νευρώνες από το οξύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Χορηγείται 1 ώρα πριν από την έναρξη του ICH, μετά από 1 ώρα ή μετά από 3 ώρες. Οι συγγραφείς έδειξαν ότι η χορήγηση του σε όλα τα χρονικά σημεία της μελέτης μείωσε την ποσότητα των ασθενών μεταβλητών κατά 50% και την απόπτωση κατά 50% στην περιοχή του αιματώματος γύρω από το αιμάτωμα στις 2 ημέρες. Στην ομάδα θεραπείας, βελτιώθηκαν οι δείκτες περιστροφικής συμμετρίας, η τοποθέτηση των άκρων και η βαθμιδωτή ικανότητα, και η αξιολόγηση των νευρο-συμπεριφορικών ανωμαλιών Η ρυθμιζόμενη έκφραση Bcl-2 ενεργοποιεί την οδό επιβίωσης Akt-1 / πρωτεΐνης και προκαλεί φωσφορυλίωση BAD. Akt φωσφορυλιωμένα BAD και μπλοκάρει τον προκαλούμενο από BAD θάνατο πρωτογενών νευρώνων. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λόγω της νευροπροστατευτικής επίδρασης και της ασφαλούς κλινικής εφαρμογής του, είναι πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία του αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου.


Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο

Κατά τη διάρκεια της υποξικής ισχαιμίας, ο κυτταρικός θάνατος εμφανίζεται μέσω απόπτωσης και νέκρωσης. Η υπερέκφραση του BAX στους ιστούς μετά από εστιακή ισχαιμία δείχνει αυξημένα επίπεδα απόπτωσης. Σε ένα μοντέλο αρουραίου υποξικού-ισχαιμικού εγκεφαλικού τραυματισμού, οι αναστολείς της κασπάσης έχει αποδειχθεί ότι έχουν νευροπροστατευτικά αποτελέσματα, υποδεικνύοντας ότι η απόπτωση παίζει σημαντικό ρόλο στον τραυματισμό που σχετίζεται με την ισχαιμία. Η υπόθεση πίσω από αυτό το φαινόμενο είναι ότι εάν ο ισχαιμικός χρόνος παραταθεί και εμφανιστεί νέκρωση, η βλάβη που προκαλείται από την ισχαιμία θα προκαλέσει απόπτωση. Θεραπείες που αναστέλλουν την απόπτωση μπορεί να βελτιώσουν την πρόγνωση ασθενειών που σχετίζονται με ισχαιμία και άλλων ασθενειών που αναφέρονται παραπάνω. Στην πραγματικότητα, οι Endres et al. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι αναστολείς της απόπτωσης, ειδικά οι αναστολείς της κασπάσης, μπορούν να μειώσουν την εγκεφαλική βλάβη μετά από απόφραξη της μέσης εγκεφαλικής αρτηρίας.


Hot Tags: tauroursodeoxycholic acid, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, τιμή, καλύτερη, χύμα, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like