Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

Γλυκάνισο star αιθέριο έλαιο Αιθέριο έλαιο Star Anise

Αιθέριο έλαιο Star Anise
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το γλυκάνισο προέρχεται από το Illicium verum, ένα είδος αειθαλούς δέντρου που προέρχεται από ορισμένα μέρη του Βιετνάμ και της Κίνας. Το αιθέριο έλαιο Star Anise έχει άρωμα παρόμοιο με το μαύρο γλυκόριζα. Το Star Anise Oil μπορεί να είναι χρήσιμο σε μίγματα διαχύτη και εισπνευστήρα που αποσκοπούν στην ανακούφιση της βρογχίτιδας, του κρυολογήματος και της γρίπης.


Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Αιθέριο έλαιο Star Anise

Αλλο όνομα

Λάδι αστεροειδούς

Προσδιορισμός

≥85% ανηθόλη

Εμφάνιση

Ανοιχτό κίτρινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Σπόρος

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά


Χαρακτηριστικό του προϊόντος

Το TheStar Anise Essential Oil προσθέτει γεύση σε φάρμακα, οδοντόκρεμες, καραμέλες και αλκοολούχα ποτά. Εξοπλισμένο με προηγμένη διαδικασία, έχει περάσει τις πιστοποιήσεις ISO, KOSHER, FDA. Και υποσχόμαστε ότι δεν θα προκαλέσει καμία παρενέργεια του ανθρώπινου σώματος, το οποίο είναι αξιόπιστο και ασφαλές.

περιγραφή προϊόντος

Το αιθέριο έλαιο Star Anise μπορεί να είναι μια ιδανική χημική ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων ιατρικών ενοχλήσεων και ασθενειών. Εξάγεται από το μάραθο, μεγαλώνει σε κομμάτια με λεπτά φτερωτά φύλλα και μικροσκοπικά κίτρινα άνθη. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό, αντισπασμωδικό, Carminative, διουρητικό, ανοσοενισχυτικό, αναλγητικό, συντηρητικό, αποσμητικό, διουρητικό, ενισχυτικό, διεγερτικό και φάρμακο στομάχου.

Έκθεση δοκιμής του αιθέριου ελαίου Star Anise

Στοιχείαφινσπέκτι

επί

Πρότυπο

Αποτελέσματα

Χαρακτήρας

Χρώμα άχρωμο, κίτρινο, κρυσταλλικό υγρό, μυρίζει όμοια με την εμφάνιση.

Αρμόδιος

Σχετική πυκνότητα

0.975—0.988

Αρμόδιος

Διάθλαση

1.553-1.560

Αρμόδιος

Ειδική προστασία

+1°—-2°

Αρμόδιος

Σημείο πήξης

15.5°C

Αρμόδιος

Διαλυτότητα

Διαλυτή 90% αιθυλική αλκοόλη

Αρμόδιος

Περιεχόμενο

Με ανισσαμφορρεθάνη 85%

Αρμόδιος



Star Anise Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Star Anise Oil price.jpg


Εξεταστική

You Might Also Like