Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

Δυόσμος αιθέριο έλαιο χρήσεις Λάδι φύλλων δυόσμου

Λάδι φύλλων δυόσμου
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το λάδι φύλλων δυόσμου λαμβάνεται από το έντονο πράσινο βότανο Mentha spicata και το όνομά του προέρχεται από το γεγονός ότι έχει μυτερά φύλλα σε σχήμα δόρυ. Το Spearmint αναφέρεται επίσης ως Garden Spearmint, Green Mint, Fish Mint, Our Lady' s Mint, Spire, Green, Lamb και Pea. Το δυόσμο είναι ευρέως γνωστό ως το αρωματικό μέσο που αναζωογονεί τη μέντα που χρησιμοποιείται σε προϊόντα στοματικής υγιεινής - συμπεριλαμβανομένων των ούλων και των καραμελών - που αφήνει μια δροσερή, μυρμήγκιασμα που αφήνει το στόμα να αισθάνεται καθαρό. Πιστεύεται ότι είναι το παλαιότερο από τα νομισματοκοπεία, για αιώνες Το Spearmint έχει χρησιμοποιηθεί για τα πεπτικά του οφέλη, συχνά σερβίρεται με ή μετά τα γεύματα για την πρόληψη ή την ανακούφιση αερίου, φούσκωμα, ναυτία και δυσπεψία. Το βότανο Spearmint άρχισε να χρησιμοποιείται στην ιατρική Αγιουρβέδα για τον ίδιο σκοπό, αλλά και για να απαλύνει τα δερματικά προβλήματα και τους πονοκεφάλους.


Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Λάδι φύλλων δυόσμου

Αλλο όνομα

Λάδι δυόσμου

Προσδιορισμός

≥80% Carvone

Εμφάνιση

Ανοιχτό κίτρινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Φύλλο

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά

Το λάδι φύλλων δυόσμου εξάγεται με ατμό που αποστάζει τις ανθισμένες κορυφές. Έχει παρόμοιο άρωμα με το έλαιο μέντας, αλλά είναι ελαφρώς πιο γλυκό και έχει ανοιχτό κίτρινο έως πρασινωπό χρώμα. Έχει χρησιμοποιηθεί στη φαρμακευτική βιομηχανία ως αρωματική ουσία στην οδοντόκρεμα, επίσης όπως στο τσάι και τσίχλες.


Οφέλη

1. Το Αιθέριο Έλαιο Spearmint πιστεύεται ότι βοηθά στην αποκάλυψη ενός νέου στρώματος δέρματος, αυξάνοντας έτσι την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

2. Λέγεται ότι βοηθά στη μείωση της ρινικής συμφόρησης που προκαλείται από την υπερβολική συσσώρευση φλέγματος και βλέννας στη μύτη και το λαιμό, προωθώντας έτσι την ευκολότερη αναπνοή.

3. Η αντιφλεγμονώδης ποιότητα του Spearmint Oil είναι γνωστό ότι δροσίζει το κόκκινο, πρησμένο και φαγούρα στο δέρμα για να μειώσει τις αισθήσεις της φλεγμονής.

4. Χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά για την υποστήριξη πεπτικών λειτουργιών. Ως εμμηναγωγός, χρησιμοποιείται επίσης μερικές φορές για την αντιμετώπιση εμμηνορροϊκών προβλημάτων, όπως ακανόνιστες ή χαμένες περιόδους.

Spearmint Oil.jpg

Λειτουργία

Δοκιμάστε να συνδυάσετε το λάδι δυόσμου με το λάδι μασάζ και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο αναζωογονητικό μασάζ αρωματοθεραπείας δυόσμου - ιδανικό για ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το τσάι που παρασκευάζεται από τα φύλλα του mentha spicata longifolia χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πυρετών, κεφαλαλγίας και πεπτικών διαταραχών. Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν Spearmint Oil για τις αντιεμετικές, αντισπασμωδικές, καρμινικές, διουρητικές, διεγερτικές, αποκαταστατικές και στομαχικές του ιδιότητες - αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε μικρές ποσότητες. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδιότητες.


Πιστοποιητικό ανάλυσης

Εμφάνιση:

lightyelloworyellow-greenliquid

Οσμή:

με φρέσκα γλυκά, δυόσμο

Σχετική πυκνότητα:

0.92-0.937

Διαθλαστικός δείκτης:

1.485-1.491

Οπτική προστασία:

-45°--60°

Διαλυτότητα:

1 ml διαλυτή 2 ml 75% αιθανόλη

Βαρέων μετάλλων:

Αρνητικός

Περιεχόμενο:

Carvone≥80%

FZBIOTECH Package

Spearmint Oil Price.jpg


Εξεταστική

You Might Also Like