Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

θάλασσα buckthorn σπορέλαιο Έλαιο σπόρου Buckthorns

Έλαιο σπόρου Buckthorns
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Έλαιο σπόρου Buckthorns

Αλλο όνομα

Λάδι θαλάσσιου Buckthorns

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Διαυγές μαύρο υγρό

Δείγμα

20 ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Εκχύλιση SFE-CO_2

Μέρος φυτού

Σπόρος

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά


Χαρακτηριστικό του προϊόντος

Το λάδι σπόρου Seabuckthorn έχει λειτουργίες που προάγουν την υγεία λόγω των μοναδικών θεραπευτικών ιδιοτήτων του. Περιλαμβάνει έξι διαφορετικές λιποδιαλυτές βιταμίνες και ρετινοειδή, 42 λιπίδια, 22 λιπαρά οξέα και 36 τύπους φλαβονοειδών και φαινόλες. Λόγω της υψηλής και αξιόπιστης απόδοσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία δερματικών βλαβών, εγκαυμάτων και άλλων δερματικών προβλημάτων, όπως έκζεμα και ροδόχρου ακμή, αθηροσκλήρωση, αυχενική διάβρωση και ούτω καθεξής.


περιγραφή προϊόντος

Το έλαιο σπόρου buckthorn συλλέγεται από τους σπόρους που περιέχονται σε φυλλοβόλα μούρα. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, B 1, B 1 2, C, E, K, λυκοπένιο, φλαβονοειδή, φυτοστερόλες και καροτενοειδή. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα προϊόντα στην αγορά, έχει περάσει την πιστοποίηση KOSHER, ISO, FDA και έχει υψηλή αξιοπιστία.


Seabuckthorn Seed Oil.jpg


Seabuckthorns Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Seabuckthorns fruit Oil.jpg


Εξεταστική