Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

Sacha inchi oil οφέλη Καθαρό λάδι Sacha Inchi

Καθαρό λάδι Sacha Inchi
Προδιαγραφή: 100% καθαρό φυσικό
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Ελεύθερο δείγμα, πρότυπο GMP, επαγγελματικός κατασκευαστής
Κατάλογος πετρελαίου FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Καθαρό λάδι Sacha inchi είναι ένα φανταστικό φυτικό έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρόφιμα, βιομηχανία, φάρμακα και καλλυντικά. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (93%) και έχει τα χαμηλότερα κορεσμένα λιπαρά οξέα (6,20%), υπερβαίνοντας τα χαρακτηριστικά όλων των βρώσιμων ελαίων.

Sacha Inchi Oil

Βασικές πληροφορίες

Όνομα προϊόντος

Καθαρό λάδι Sacha Inchi

Άλλο όνομα

Sacha Inchi Πετρελαίου

Προδιαγραφή

93% ακόρεστα λιπαρά οξέα,6,20% κορεσμένα λιπαρά οξέα

Εμφάνιση

Ανοικτό κίτρινο υγρό

Δείγμα

Δωρεάν Προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναι

Μέθοδος εκχύλισης

Ψυχρής πίεσης

Προέλευσης

Κίνα

Χρήσεις τμησιμοποιη

Σπόροι

Πιστοποιήσεις

ISO, Χαλάλ, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμού

Τρόφιμα και Καλλυντικά


Bebefits

1. Τα δύο λιπαρά οξέα άλφα λινολενικό οξύ λινελαϊκό οξύ Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 (84%) στη σύνθεσή του είναι πολύ σημαντικά για τον έλεγχο και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης. Συμβάλλουν επίσης στο σχηματισμό του νευρικού ιστού (θήκη μυελίνης), του ιστού των ματιών και των δομών της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτά τα λιπαρά οξέα εμπλέκονται επίσης άμεσα σε άλλες σημαντικές λειτουργίες: ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, ανοσολογική λειτουργία.


2. Τα συστατικά του (ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες) χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών. Το Sacha Inch Oil μπορεί να αναδιαρθρώσει και να προστατεύσει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, να περιορίσει την αφυδάτωση, να ενισχύσει και να ανοικοδομήσει τα φυσικά εμπόδια.


3. Το λάδι Sacha inchi είναι κατάλληλο για ευαίσθητα, ξηρά, συμπεριλαμβανομένου ερεθισμένου και ερεθισμένου δέρματος, καθώς και ξηρών ή κατεστραμμένων μαλλιών. Η βιταμίνη Ε είναι ένα αναγεννητικό δραστικό συστατικό και ακόρεστα λιπαρά οξέα που θρέφει, αντιμετωπίζει, και αποτρέπει τα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών.


4. Το καθαρό λάδι Sacha inchi είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό λάδι που μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα στο δέρμα και τα μαλλιά. Αυτές οι ιδιότητες το καθιστούν ένα από τα αγαπημένα για τα καλλυντικά παρασκευάσματα. Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων των φυσικών ενώσεων του, αυτό το λάδι είναι ιδανικό για ξηρό ή ώριμο δέρμα, καθώς βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και προωθεί την ισορροπία του τόνου του δέρματος.


Έκθεση δοκιμής του πετρελαίου Sacha inchi

Sacha Inchi Oil.jpg


Διάγραμμα ροής

china Sacha Inchi Oil.jpg

Αποστολές και Αποθήκευση

Παράδοση: Ναυτιλία θάλασσας/αέρα & διεθνής σαφής
Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Συσκευασία: 30ml /50ml/100ml: κεχριμπαρένια γυάλινα μπουκάλια, 1kg/5kg: τύμπανο αργιλίου
25kg: πλαστικό βαρέλι (30cm*26cm*42cm), 180kg: τύμπανο σιδήρου κασσίτερου (56cm2*90cm)
Αποθήκευση: Κρατημένος μακρυά από το ισχυρό φως και τη θερμότητα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

FZBIOTECH Package

pure Sacha Inchi Oil.jpg


Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει