Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

καθαρό έλαιο από τριαντάφυλλο Rose Oil

Rose Oil
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασική ενημέρωση του Rose Oil

Προέλευση: Κίνα, Βουλγαρία, Γαλλία

Εκχύλισμα: Απόσταξη ατμού

Εμφάνιση: Άχρωμο έως ωχροκίτρινο ελαιώδες υγρό

Τμήμα εγκατάστασης: Λουλούδι

Περιεχόμενο: κιτρονελλόλη, γερανιόλη, nerol


Εισαγωγή του Rose Oil

Το τριαντάφυλλο, δηλαδή το τριαντάφυλλο του τριαντάφυλλου, είναι το αιθέριο έλαιο που εξάγεται από τα πέταλα των διαφόρων τύπων τριαντάφυλλου.

Οι ροδοί ottos εξάγονται με απόσταξη με ατμό, ενώ τα ροζ απόλυτα αποκτώνται με εκχύλιση με διαλύτη ή εξαιρετικά κρίσιμη εκχύλιση με διοξείδιο του άνθρακα, με το απόλυτο να χρησιμοποιείται πιο συχνά στην αρωματοποιία.

Ακόμη και με την υψηλή τιμή τους και την εμφάνιση της οργανικής σύνθεσης, τα τριαντάφυλλα είναι ίσως το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο αιθέριο έλαιο στο αρωματοποιείο.


Λειτουργία του Rose Oil

1. Το ελαιόλαδο παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανύψωση και την ηρεμία. Είναι δροσερό, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό και ως εκ τούτου είναι ευεργετικό για ξηρό, φλεγμονώδες, ζεστό ή κνησμώδες δέρμα και για πολλές άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις όπως η επιπεφυκίτιδα (αν και θα ήταν ροδόνερο και όχι το λάδι που χρησιμοποιείται για Αυτό).

2. Επιπλέον, το τριαντάφυλλο είναι εξαιρετικό για ουλές, θεραπεία κατεστραμμένων τριχοειδών αγγείων και για ώριμους τύπους δέρματος. Οι ψυκτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του Rose είναι εξαιρετικές για τη θεραπεία καταστάσεων που σχετίζονται με το στρες σε ενήλικες και παιδιά.

3. Το ελαιόλαδο έχει επίσης δειχθεί ότι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Σε μια εργαστηριακή μελέτη, το Damask rose έδειξε αντιβακτηριακή δράση έναντι 15 στελεχών βακτηρίων.

4.Αστροφή και ανακούφιση από το άγχος

Το ροζέλαιο που εφαρμόζεται στο δέρμα παρήγαγε απόκριση χαλάρωσης μεγαλύτερη από εκείνη ενός εικονικού φαρμάκου. Τα άτομα που έλαβαν τριαντάφυλλο είχαν επίσης μεγαλύτερη μείωση της αρτηριακής πίεσης και του ρυθμού αναπνοής από αυτά που έλαβαν το εικονικό φάρμακο.

5. Κραμβίματα της μεθόδου

Το τοπικά εφαρμοζόμενο τριαντάφυλλο (σε συνδυασμό με άλλα έλαια) μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό στη μείωση των εμμηνόρροιας κράμπες, σύμφωνα με μια μελέτη του 2006 των 6 γυναικών φοιτητών. Σε αυτή τη μελέτη, ένα μείγμα που περιέχει μια σταγόνα τριαντάφυλλο, δύο σταγόνες λεβάντας, μία σταγόνα φασκόμηλου και 5 κ.εκ. αμυγδαλέλαιου εφαρμόστηκε με τη μορφή κοιλιακού μασάζ.

Συνδυάζει καλά με πετρέλαιο ισχίου:

Το Rose Absolute γενικά συνδυάζεται καλά με όλα τα έλαια, αν και δουλεύει ιδιαίτερα καλά με το Bergamot, το Χαμομήλι Γερμανικό, το Ρωμαϊκό Χαμομήλι, το Clary Sage, το Geranium, το Melissa, το Rosewood, το Sandalwood και το Ylang-ylang.


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Rose Oil.jpg


Αποστολές & αποθήκευση

Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express

Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή

Συσκευασία: 30ml / 50ml / 100ml: γυάλινες φιάλες κεχριμπαριού, 1kg / 5kg: τύμπανο αλουμινίου

25kg: πλαστικό βαρέλι (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: τύμπανο από σίδερο (56cm 2 * 90cm)

Αποθήκευση: Φυλάσσεται μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

pure Rose Oil.jpg

Rose Oil price.jpg


Εταιρία
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι μια από τις επαγγελματικές Κίνα τριαντάφυλλο πετρελαίου, τριαντάφυλλο κατασκευαστές αιθέριο έλαιο, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη, τιμή, βιολογική, 100% καθαρή, φύση, και GMP εργοστάσιο τριαντάφυλλο, , Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και ευπρόσδεκτοι στο χονδρικό εμπόριο χονδρεμπόριο και υψηλής ποσότητας τριαντάφυλλο πετρελαίου, τριαντάφυλλο αιθέριο έλαιο, βιολογικό τριαντάφυλλο, φρέσκο πετρέλαιο γαλλικής προέλευσης, τριαντάφυλλο πετρελαίου για τρίχες, πετρέλαιο φρούτων δαμασκηνών, καθαρό τριαντάφυλλο, βούτυρο από εμάς.

Εξεταστική