Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Μονομερές

οφέλη για την υγεία της ρεσβερατρόλης Ρεσβερατρόλη

Ρεσβερατρόλη
Λίστα προϊόντων FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες για το Resveratrol

Spec .: 50%, 98%, 99% με HPLC

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

CAS ΝΟ .: 501-36-0

Μοριακός τύπος: C14H12O3

Μοριακό Βάρος: 228.24


Λειτουργία της ρεσβερατρόλης

Η ρεσβερατρόλη έχει κερδίσει μεγάλη προσοχή για τα αναφερθέντα αντιγηραντικά και για την καταπολέμησή της οφέλη. Η πρώιμη έρευνα, που γίνεται κυρίως σε δοκιμαστικούς σωλήνες και σε ζώα, υποδηλώνει ότι η ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του σώματος από διάφορες ασθένειες, όπως: Καρδιακές παθήσεις. Η ρεσβερατρόλη βοηθά στη μείωση της φλεγμονής, εμποδίζει την οξείδωση της «κακής» χοληστερόλης της LDL και καθιστά πιο δύσκολο για τα αιμοπετάλια να κολλήσουν μαζί και να σχηματίσουν τους θρόμβους που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακή προσβολή. Καρκίνος. Η ρεσβερατρόλη θεωρείται ότι περιορίζει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και πυροδοτεί τη διαδικασία θανάτου από καρκινικά κύτταρα (απόπτωση). Η ασθένεια Αλτσχάϊμερ. Η ρεσβερατρόλη μπορεί να προστατεύσει τα νευρικά κύτταρα από βλάβες και τη συσσώρευση πλάκας που μπορεί να οδηγήσει σε νόσο Alzheimer. Διαβήτης . Η ρεσβερατρόλη βοηθά στην πρόληψη της αντίστασης στην ινσουλίνη, μια κατάσταση κατά την οποία το σώμα γίνεται λιγότερο ευαίσθητο στις επιδράσεις της ορμόνης που μειώνει το σάκχαρο του αίματος, την ινσουλίνη. Η αντίσταση στην ινσουλίνη είναι πρόδρομος του διαβήτη.

Οι μελέτες τρωκτικών υποδηλώνουν ότι η ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθήσει ακόμη και κατά ορισμένων από τις επιπτώσεις ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής και να οδηγήσει σε αύξηση της μακροζωίας. Τα ποντίκια που έλαβαν ρεσβερατρόλη τροφοδοτούσαν μια δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας που έζησαν περισσότερο από τα παρόμοια τροφοδοτούμενα ποντίκια που δεν έλαβαν ρεσβερατρόλη. Τα προστατευμένα με ρεσβερατρόλη ποντίκια τράφηκαν με δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας από προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία, μιμούμενα τα αποτελέσματα του θερμιδικού περιορισμού.

1. Η ρεσβερατρόλη είναι ένα ενεργό συστατικό που εξάγεται από το Huzhang (Polygonum cuspidatum) το οποίο είναι κυρίως διασκορπισμένο στην Κίνα.
2. Είναι μια αντιοξειδωτική φαινόλη και ένα ισχυρό αγγειοδιασταλτικό που αναστέλλει τη σύνθεση των τριγλυκεριδίων στον ορό, την υπεροξείδωση των λιπιδίων και τη συσσώρευση αιμοπεταλίων.
3. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της νόσου των αιμοφόρων αγγείων όπως η αθηροσκλήρωση και η υπερλιπιδαιμία.
4. Επιπλέον, έχει αντι-ιική και αντιφλεγμονώδη δράση, μπορεί να θεραπεύσει οξείες μικροβιακές μολύνσεις και ιική ηπατίτιδα, κλπ.


Πιστοποιητικό ανάλυσης

Resveratrol.jpg

Πακέτο & Παράδοση

Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 

Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή
Συσκευασία: 1-5kg / τσάντα αλουμινίου, μέγεθος: 22εκ (πλάτος) * 32εκ (μήκος)

15-25kg / τύμπανο, μέγεθος: 38εκ (Διάμετρος) * 50εκ (ύψος)

Αποθήκευση: Φυλάσσεται μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

Resveratrol

Εικόνα εταιρείας

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές resveratrol Κίνα, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη τιμή, βιολογικά, 100% καθαρή, φύση, και GMP εργοστάσιο resveratrol, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και είναι ευπρόσδεκτοι στην χονδρική και υψηλή ποσότητα ρεσβερατρόλης, trans ρεσβερατρόλη, εκχύλισμα ρεσβερατρόλης, ρεσβερατρόλη 99%, 501-36-0, ρεσβερατρόλη 50%, ρεσβερατρόλη 95%, σκόνη ρεσβερατρόλης από εμάς.

Εξεταστική