Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

Πατσουλί αιθέριο έλαιο οφέλη Καθαρό λάδι πατσουλί

Καθαρό λάδι πατσουλί
Προδιαγραφή: 100% καθαρό φυσικό
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Ελεύθερο δείγμα, πρότυπο GMP, επαγγελματικός κατασκευαστής
Κατάλογος πετρελαίου FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ζεστό, πικάντικο, μοσχοβολημένο και αισθησιακό άρωμα του Καθαρού Πατσουλί Αιθέριου Ελαίου συνδέεται συνήθως με την hippy γενιά και αναφέρεται ως "η μυρωδιά της δεκαετίας του εξήντα." Αυτό το λάδι προέρχεται από τα φύλλα του υψηλής αξίας φυτό Πατσουλί, το οποίο ανήκει σε μια οικογένεια άλλων γνωστών αρωματικών φυτών, συμπεριλαμβανομένης της λεβάντας, μέντας, και φασκόμηλο. Το Πατσουλί είναι εγγενές και καλλιεργείται εκτενώς στις τροπικές περιοχές όπως η Βραζιλία, η Χαβάη, και οι ασιατικές περιοχές όπως την Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, και την Ινδονησία. Στις ασιατικές χώρες, ήταν παραδοσιακά χρησιμοποιείται στη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία των προβλημάτων των μαλλιών, όπως η πιτυρίδα και λιπαρό τριχωτό της κεφαλής, καθώς και ερεθισμούς του δέρματος, όπως ξηρότητα, ακμή, και έκζεμα.


Βασικός infromation

Όνομα προϊόντος

Καθαρό λάδι πατσουλί

Άλλο όνομα

Πατσουλί Λάδι

Προδιαγραφή

100% Καθαρό Φυσικό

Εμφάνιση

Καφέ κόκκινο υγρό

Δείγμα

Δωρεάν Προσφορά 20ML

Υπηρεσία OEM

Ναι

Μέθοδος εκχύλισης

Απόσταξη με ατμό

Μέρος εγκαταστάσεων

Φύλλα

Προέλευσης

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Χαλάλ, FDA

Προμηθευτής

ΦΖΙΜΠΟΤΕΚ

Βαθμού

Τρόφιμα και Καλλυντικά

Το καθαρό λάδι πατσουλί γίνεται από τα φύλλα πατσουλί και κλαδιά πατσουλί. Οι πρώτες ύλες καθαρίζονται με απόσταξη με ατμό και εξευγενίζονται. Το ποσοστό των πρώτων υλών και της απόδοσης είναι 2% -3,5%. Το λάδι πατσουλί έχει ένα ευρύ ιστορικό εφαρμογών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φαρμακευτικές, καλλυντικές, αρωματικές και βιομηχανικές εφαρμογές.


Λειτουργία

1.The τα οφέλη για την υγεία του αιθέριου ελαίου Πατσουλί μπορεί να αποδοθεί στις ιδιότητές του ως αντισηπτικό, αντικαταθλιπτικό, αντιφλογιστικό, αφροδισιακό, στυπτικό, αποσμητικό, διουρητικό, febrifuge, εντομοκτόνο, cicatrisant, κυτταροφωτική, μυκητοκτόνο, ηρεμιστικό και τονωτική ουσία.

2. Οι εντομοκτόνες και αποσκληματικές ιδιότητες αυτού του πετρελαίου είναι γνωστές, ειδικά επειδή χρησιμοποιείται για την προστασία των ενδυμάτων και των υφασμάτων από τα έντομα. Με την ανάπτυξη της ιστορίας, περισσότερα οφέλη για την υγείααιθέριο έλαιο πατσουλίέχουν ανακαλυφθεί.


Εφαρμογή

1. Είναι αποτελεσματικό για τη μυκητιασική και βακτηριακή μόλυνση και είναι μεγάλη βοήθεια για τα τσιμπήματα εντόμων. Με τις εξαιρετικές διουρητικές του ιδιότητες, είναι αποτελεσματική στην καταπολέμησηκατά της κατακράτησης νερού, ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, μείωση του βάρους, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εντομοαπωθητικό, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία οποιουδήποτε εθισμού ουσία.

2. Καθαρό λάδι πατσουλί έχει μια γείωση και εξισορρόπηση επίδραση στα συναισθήματα,η οποία μπορεί να εξαλείψει υπνηλία ενισχύοντας παράλληλα το πνεύμα, το άγχος και αντικαταθλιπτική ικανότητα. Λέγεται ότι δημιουργεί επίσης μια παθιασμένη ατμόσφαιρα.

3. Στο δέρμα, αυτό το λάδι είναι ένα από τα πιο ενεργά και είναι μια υπέροχη αναγεννητή ιστού που βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των νέων κυττάρων του δέρματος. Στην επούλωση τραυμάτων, όχι μόνο προωθεί την ταχύτερη επούλωση, αλλά βοηθά επίσης στην πρόληψηαντιαισθητικές ουλέςόταν η πληγή επουλωθεί.

4. Καθαρό λάδι πατσουλί είναι πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση τραχύ, ραγισμένο και υπερβολικά αφυδατωμένο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του εκζέματος, έλκη, ακμή, πληγές, τυχόν μυκητιασικές λοιμώξεις, καθώς και διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής.

5.Επιπλέον, έχει μια μεγάλη αποσμητικό δράση,το οποίο είναι χρήσιμο όταν αισθάνεστε ζεστό και ταραγμένο, μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή και βοηθώντας τις πληγές να επουλωθούν.


Έκθεση δοκιμής του πετρελαίου Πατσουλί

Pure Patchouli Oil

FZBIOTECH Package

Patchouli Oil price.jpg


Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει