Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

μοσχοκάρυδο αιθέριο έλαιο χρήσεις Καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου

Καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου
Προδιαγραφή: 100% καθαρό φυσικό
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Δωρεάν δείγμα, GMP Standard, Professional Manufacturer
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το αγνό λάδι μοσχοκάρυδου έχει επίσης εμφανιστεί έντονα στην παραδοσιακή ιατρική και πρακτικές σε διάφορες κουλτούρες για γενιές. Στην Αρχαία Κίνα, για παράδειγμα, θεωρήθηκε ότι είναι μια σημαντική θεραπεία κατά των προβλημάτων του ήπατος και της κοιλιάς, και οι Ινδοί ασκούμενοι Ayurvedic το χρησιμοποιούσαν συχνά για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων πυρετού, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου, του βήχα, του μετεωρισμού και των εμμηνορροϊκών προβλημάτων. Επιπλέον, οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι είδαν το αιθέριο έλαιο του Μοσχοκάρυδου ως πολύτιμο συντηρητικό συστατικό που αποτελεί μέρος της διαδικασίας τακτοποίησης και μουμιοποίησης.


Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου

Αλλο όνομα

Λάδι μοσχοκάρυδου

Προσδιορισμός

1,8 κινεόλη ≥25% οξικό τερπινύλιο ≥35%

Εμφάνιση

Άχρωμο έως ωχροκίτρινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Σπόρος

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά

Το λατινικό όνομα του μοσχοκάρυδου είναι Myristica fragrans. Είναι επίσης γνωστό με άλλα κοινά ονόματα σε διάφορες χώρες, όπως το ράβδος, το μουσκέτα, το μαγικό, το muskatbaum, το noz moscada, το myristica, το nuez moscada και το nux moschata.

Το δέντρο μοσχοκάρυδου μεγαλώνει ψηλά, φτάνοντας τα εβδομήντα πόδια. Το καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου λαμβάνεται από τους σπόρους των καρπών της μοσχοκάρυδου. Τα αποξηραμένα φρούτα παράγουν μοσχοκάρυδο (σπόρους) και λαβύρινθο (καλύμματα). Παραδοσιακά, το μοσχοκάρυδο θεωρήθηκε αποτελεσματικό κατά της πανούκλας, και ως εκ τούτου ήταν δημοφιλές κατά τη διάρκεια της Ελισαβετιανής εποχής.

Το καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου έχει καλή επίδραση στο πεπτικό σύστημα. Μπορεί να ανακουφίσει τον ίκτερο και τα ούρα, το αφροδισιακό, προφανώς να καλύψει τη μυρωδιά του σκόρδου και είναι ένα πολύ δημοφιλές υλικό στις κολόνιες.

1. Επίδραση στο δέρμα: καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών

2. Φυσιολογική επίδραση: για την ανακούφιση της δυσφορίας του πεπτικού συστήματος.

3. Ψυχική επίδραση: για να ανανεωθείτε αποτελεσματικά.


Λειτουργία

Ανακούφιση από τον πόνο: Το καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου είναι πολύ χρήσιμο για τη θεραπεία του πόνου των μυών και των αρθρώσεων, επειδή το λάδι μοσχοκάρυδου είναι ένα εξαιρετικό ηρεμιστικό. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, οπότε το μασάζ στην πληγείσα περιοχή είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη θεραπεία της αρθρίτιδας, των ρευματισμών και του πόνου στην πλάτη. Όσον αφορά τη θεραπεία του κοιλιακού πόνου και της φλεγμονής, το καθαρό λάδι μοσχοκάρυδου είναι σημαντικό μέρος της κινεζικής ιατρικής. Μπορεί επίσης να μειώσει το πρήξιμο των αρθρώσεων. Η υπερβολική εργασία προκαλεί συνήθως σωματικό ή μυϊκό πόνο, οπότε είναι πολύ χρήσιμο για τη μείωση του πόνου.

Κράμπες εμμηνόρροιας: Ορισμένες γυναίκες αντιμετωπίζουν ακανόνιστη εμμηνόρροια και υποφέρουν από εμμηνόρροια Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για αυτές τις γυναίκες και μπορεί επίσης να μειώσει τα συμπτώματα που σχετίζονται με περιόδους αλλαγής της διάθεσης, κατάθλιψης και ορμονικών διαταραχών.


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

pure Nutmeg Oil.jpg


Χρήση

1. Άμεση εισπνοή: Προσθέστε 1 σταγόνα λάδι στην παλάμη ή χαρτοπετσέτα και μετά αναπνέετε βαθιά.
2. Μασάζ:10 ~ 15 ml λαδιού φορέα + 2 ~ 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου, κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

3. Εξάτμιση: Προσθέστε 3-5 σταγόνες λαδιού στο μηχάνημα αρωματοθεραπείας και μετά ανάψτε τοεκπέμπουν άρωμα;
4. Φρεσκάρισμα αέρα: Στάξτε 8 ~ 10 σταγόνες λαδιού σε 100 ml αποσταγμένου νερού και στη συνέχεια ψεκάστε το υγρό.
5. Κολύμβηση: Στάξτε 8 ~ 10 σταγόνες λαδιού στην μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και ανακατέψτε ομοιόμορφα.
6. Συμπίεση: Ρίξτε 3 έως 6 σταγόνες λαδιού σε ζεστό νερό και ανακατέψτε ομοιόμορφα. Βρέξτε την πετσέτα με νερό και στεγνώστε. Συμπιέστε την πετσέτα στη σωστή θέση στο σώμα σας.


FZBIOTECH Package

Nutmeg Oil Price.jpg


Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει