banneer
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

σμύρνα αιθέριο έλαιο οφέλη Λάδι μύρου

Λάδι μύρου
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασική ενημέρωση του πετρελαίου μύρου

Προέλευση: Κίνα, Αραβική
Εμφάνιση: Καφέ κόκκινο υγρό
Μέθοδος εκχύλισης: Απόσταξη ατμού
Τμήμα εγκατάστασης: Ρητίνη
Περιεκτικότητα: 99,9% πτητικό έλαιο
CAS ΝΟ .: 9000-45-7,8016-37-3
EINECS ΝΟ: 232-543-6


Εισαγωγή του πετρελαίου μύρου

Ένα μικρό δέντρο που είναι η πηγή του μύρου. Η ρητίνη ελαστικού κόμμεος από τραύματα στο στέλεχος είναι ανοικτά κίτρινη και αργότερα στερεοποιείται σε μαύρο-καφέ χρώμα. Το λάδι είναι ελαφρώς ιξώδες, κιτρινωπό έως πορτοκαλί πορτοκάλι με ζεστό πικάντικο, βαλσαμικό άρωμα. Υπερβολικά ιξώδη, σκούρα καφέ έλαια μπορούν να εξαχθούν ρητινοειδή και όχι αποσταγμένα με ατμό αιθέρια έλαια, τα οποία είναι πιο χρήσιμα στις εφαρμογές αρωματοθεραπείας. Τα ρητινοειδή μύρου είναι πιο κατάλληλα ως σταθεροποιητικά αρώματος.


Εφαρμογή του πετρελαίου μύρου

Το μύρο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως συστατικό του θυμιάματος, των αρωμάτων και των βαλσαρίσματος και υποκαπνισμού στην Αρχαία Αίγυπτο. Στη λαϊκή παράδοση χρησιμοποιήθηκε για μυϊκούς πόνους και ρευματικούς γύψους. Στην Κίνα mo yao έχει χρησιμοποιηθεί από τουλάχιστον 600B.C. Πρωταρχικά ως βότανο τραύματος και διεγερτικό αίματος. Το πετρέλαιο από μύρο, αποσταγμένο από τη ρητίνη, έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαία ελληνική εποχή για να θεραπεύσει τις πληγές.


Χρήση πετρελαίου μύρου

Έχει θεραπευτικές ιδιότητες που περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακό, αντιφλογιστικό, στυπτικό, βαλσαμικό, αποχρεμπτικό, αντισηπτικό, μυκητοκτόνο, αναζωογονητικό, καταπραϋντικό, διεγερτικό-πεπτικό και πνευμονικό τονωτικό, τονωτικό- και αφροδισιακό. Ένας από τους καταλληλότερους τρόπους χρήσης του μύρου μπορεί να είναι η καύση της ακατέργαστης ρητίνης σε καυτά κάρβουνα όπως έκαναν οι αρχαίοι. Αυτό το απλό τελετουργικό θα απελευθερώσει ένα ξεχωριστό άρωμα και ελκυστικά μονοπάτια από αρωματικά θυμίαμα που κρατούν μια μυστηριώδη παρουσία στο δωμάτιο. Τα κυρτά μούχλα της καύσης τριανταφυλλιάς και μύρου έχουν μετρήσει το πέρασμα της ιστορίας και διευκολύνουν την πλοήγηση του εσωτερικού και του εξωτερικού πνευματικού.


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Myrrh Oil.jpg


Αποστολές & αποθήκευση

Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express
Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή
Συσκευασία: 30ml / 50ml / 100ml: κεχριμπαρένια γυάλινα μπουκάλια, 1kg / 5kg: τύμπανο αλουμινίου
25kg: πλαστικό βαρέλι (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: τύμπανο από σίδερο (56cm 2 * 90cm)
Αποθήκευση: Φυλάσσετε μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

Myrrh Oil.jpg

Myrrh Oil.jpg


Comapny

Myrrh Oil.jpg

Myrrh Oil.jpg


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι μια από τις επαγγελματικές πετρέλαιο μύρο Κίνα, σμύριδα κατασκευαστές αιθέριο έλαιο, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη, τιμή, βιολογικά, 100% καθαρή, φύση, και GMP εργοστάσιο πετρέλαιο μύρο, , Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και ευπρόσδεκτη στο χονδρικό εμπόριο χονδρεμπόρου και υψηλής ποσότητας πετρελαίου πετρελαίου, αιθέριων ελαίων σμύριδας, αιθέριων ελαίων μυρτίνας, λιβανιού και πετρελαίου από μύρο, οργανικού ελαίου μύρου, 9000-45-7, 8016-37-3, 232-543-6, πετρελαίου καθαρού μύρου από μας.

Εξεταστική

[[ImgSrc-MobileToPC_M_JS]]