Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

σμύρνα αιθέριο έλαιο οφέλη Καθαρό λάδι μύρου

Καθαρό λάδι μύρου
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Myrrh είναι μια φυσική, αρωματική, ρητίνη που μοιάζει με χυμό ή «κόμμι» που προέρχεται από το μικρό, ακανθώδες δέντρο Commrhora myrrha, το οποίο σχετίζεται με το δέντρο του Λιβανιού.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το Myrrh - ή το Mo Yao, όπως αναφέρεται στην Κίνα - το πρώτο αρχείο της φαρμακευτικής χρήσης του Myrrh στην Κίνα χρονολογείται από το 600 μ.Χ. κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Τανγκ. Το Pure Myrrh Oil και το Resinoid παραμένουν σχετικά σήμερα για πολλές από τις προαναφερθείσες χρήσεις και ειδικά για καλλυντικές εφαρμογές, λόγω των καθαριστικών, φωτεινών, καταπραϋντικών και αναζωογονητικών ιδιοτήτων τους.


Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Καθαρό λάδι μύρου

Αλλο όνομα

Λάδι Μύρου

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Καφέ κόκκινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Ρητίνη

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά

Όταν η ρητίνη μύρου υποβάλλεται σε εκχύλιση με διαλύτη, παράγεται αιθέριο έλαιο μύρου. Ωστόσο, μερικές φορές υφίστανται απόσταξη ατμού. Το προκύπτον λάδι ήταν παχύ και ιξώδες, κυμαινόμενο από κίτρινο έως πορτοκαλί έως σκούρο καφέ. Το άρωμά του είναι ζεστό, ξηρό, ξυλώδες, φυτικό και καπνιστό.


Συστατικά

Τα κύρια χημικά συστατικά του αιθέριου ελαίου Myrrh είναι: Terpenes (Cadinene, Curzerene, (1,3) -Furanoeudesma-Diene, Lindestrene, Elemene, Germacrene).


Οφέλη

1. Το καθαρό λάδι Myrrh έχει αποχρεμπτικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μειώσει την αναπνευστική δυσφορία, να ανακουφίσει κρυολογήματα, βήχα, συμφόρηση, βρογχίτιδα και πτύελα.

2. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που διατηρεί το δέρμα υγιές προωθώντας το ξεθώριασμα των υπερβολικών κηλίδων.

3. Λειτουργεί ως στυπτικό για την ενδυνάμωση των μυών, τη λείανση του δέρματος και την προώθηση της χαλάρωσης

4. ΜιρρEssentiaΤο έλαιο προάγει την επούλωση τραυμάτων προστατεύοντας την πληγή από μόλυνση και φλεγμονή του ανακουφιστικού ιστού


Πώς να χρησιμοποιήσετε;

1. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι μύρου στο διαχύτη θα υποστηρίξει το αναπνευστικό σύστημα με καταπραϋντικά συμπτώματα βήχα και κρυολογήματος.

2. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες λαδιού στο βαμβάκι και εφαρμόστε το σε μεγεθυνμένους πόρους, εκρήξεις ακμής, λοιμώξεις, κηλίδες, πληγές ή πληγές.

3. Απλώς απλώστε μερικές σταγόνες στην κρύα κομπρέσα και απλώστε απευθείας σε οποιοδήποτε μέρος του πρησμένου, επώδυνου, μαλακού ή μολυσμένου δέρματος.

4. Για μια φυσική λοσιόν ποδιών που καταπραΰνει και εξομαλύνει τα ξηρά πόδια κάσκου χρησιμοποιώντας Myrrh, ανακατέψτε 10 σταγόνες καθένα από Myrrh, Frankincense και Lemon Essential Oil με κλασματοποιημένο λάδι καρύδας.


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Myrrh Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Myrrh Oil price.jpg


Εξεταστική

You Might Also Like