Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

σμύρνα αιθέριο έλαιο οφέλη Λάδι μύρου

Λάδι μύρου
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασική ενημέρωση του πετρελαίου μύρου

Προέλευση: Κίνα, Αραβική
Εμφάνιση: Καφέ κόκκινο υγρό
Μέθοδος εκχύλισης: Απόσταξη ατμού
Τμήμα εγκατάστασης: Ρητίνη
Περιεκτικότητα: 99,9% πτητικό έλαιο
CAS ΝΟ .: 9000-45-7,8016-37-3
EINECS ΝΟ: 232-543-6


Εισαγωγή του πετρελαίου μύρου

Ένα μικρό δέντρο που είναι η πηγή μύρου. Η ρητίνη ελαστικού από τα τραύματα στο στέλεχος είναι ανοικτά κίτρινη και αργότερα στερεοποιείται σε μαύρο-καφέ χρώμα. Το λάδι είναι ελαφρώς ιξώδες, κιτρινωπό έως πορτοκαλί πορτοκαλί με ζεστό πικάντικο, βαλσαμικό άρωμα. Υπερβολικά ιξώδη, σκούρα καφέ έλαια μπορούν να εξαχθούν ρητινοειδή και όχι αποσταγμένα με ατμό αιθέρια έλαια, τα οποία είναι πιο χρήσιμα στις εφαρμογές αρωματοθεραπείας. Τα ρητινοειδή μύρας είναι πιο κατάλληλα ως σταθεροποιητικά αρώματος.


Εφαρμογή του πετρελαίου μύρου

Το μύρο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως συστατικό του θυμιάματος, των αρωμάτων και των βαλσαρίσματος και υποκαπνισμού στην Αρχαία Αίγυπτο. Στη λαϊκή παράδοση χρησιμοποιήθηκε για μυϊκούς πόνους και ρευματικούς γύψους. Στην Κίνα mo yao χρησιμοποιείται από τουλάχιστον 600B.C. Πρωταρχικά ως βότανο τραύματος και διεγερτικό αίματος. Το έλαια από μύρο, που αποστάζεται από τη ρητίνη, έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαία ελληνική εποχή για να θεραπεύσει τις πληγές.


Χρήση του πετρελαίου μύρου

Έχει θεραπευτικές ιδιότητες που περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακό, αντιφλογιστικό, στυπτικό, βαλσαμικό, αποχρεμπτικό, αντισηπτικό, μυκητοκτόνο, αναζωογονητικό, καταπραϋντικό, διεγερτικό-πεπτικό και πνευμονικό τονωτικό, και αφροδισιακό. Ένας από τους καταλληλότερους τρόπους χρήσης του μύρου μπορεί να είναι η καύση της ακατέργαστης ρητίνης σε καυτά κάρβουνα όπως έκαναν οι αρχαίοι. Αυτό το απλό τελετουργικό θα απελευθερώσει ένα ξεχωριστό άρωμα και ελκυστικά μονοπάτια από αρωματικά θυμίαμα που κρατούν μια μυστηριώδη παρουσία στο δωμάτιο. Τα καμπυλωτά μανταλάκια της καύσης τριανταφυλλιάς και μύρου έχουν μετρήσει το πέρασμα της ιστορίας και διευκολύνουν την πλοήγηση του εσωτερικού και του εξωτερικού πνευματικού.


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Myrrh Oil.jpg


Αποστολές & αποθήκευση

Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express
Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή
Συσκευασία: 30ml / 50ml / 100ml: γυάλινες φιάλες κεχριμπαριού, 1kg / 5kg: τύμπανο αλουμινίου
25kg: πλαστικό βαρέλι (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: τύμπανο από σίδερο (56cm 2 * 90cm)
Αποθήκευση: Φυλάσσεται μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

pure Myrrh Oil.jpg

Myrrh Oil price.jpg


ComapnyXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι μια από τις επαγγελματικές πετρέλαιο μύρο Κίνα, σμύριδα κατασκευαστές αιθέριο έλαιο, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη, τιμή, βιολογικά, 100% καθαρό, φύση, και GMP εργοστάσιο πετρελαίου μύρο, , Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και ευπρόσδεκτοι στο χονδρικό εμπόριο χονδρεμπόρου και υψηλής ποσότητας πετρελαίου από μύρο, αιθέριο έλαιο μύρου, αιθέριο έλαιο σμύριδας, λιβάνι και πετρέλαιο από μύρο, οργανικό πετρέλαιο μυρτιάς, 9000-45-7, 8016-37-3, 232-543-6, μας.

Εξεταστική