Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Api

Νάτριο Λιοθυρονίνης

Νάτριο Λιοθυρονίνης
Λίστα προϊόντων FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Νάτριο Λιοθυρονίνης

Αλλο όνομα

3, 3, 5-Triiodo-L-thyronine.Na; Τ 3; νάτριο L-triiodothyronine; (S) -2-AMINO - 3 - [4- (4-HYDROXY - 3 - IODOPHENOXY) - 3, 5-DIIODOPHENYL] PROPIONIC SIDIUM SALT SALT; SODIUM (S) -2-AMINO - 3 - [4- (4-HYDROXY - 3 - IODOPHENOXY) - 3, 5-DIIODOPHENYL] PROPIONATE; Τ 3 ΑΛΑΤΙΟ ΣΩΤΙΟΥ; Cyomel; Τετροξίνη

Προσδιορισμός

99%

Εμφάνιση

Λευκή έως υπόλευκη σκόνη

Μοριακός τύπος

Γ 15 Η 13 Εγώ 3 NNaO 5

Μοριακό βάρος

690.97

CAS ΟΧΙ.

55-06-1

EINECS ΟΧΙ.

200-223-5

Πρότυπο

USP ή EP

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Δείγμα

Προσφορά

Δομικός τύπος

55-06-1.png


Εισαγωγή

Το Cytomel (T 3) επιταχύνει την απώλεια λίπους. Ως οδηγία, για τα περισσότερα 12. 5 mcg / ημέρα, είναι ένα συντηρητικό" συμπλήρωμα" τύπος χορήγησης που φαίνεται να μην έχει καθόλου ανιχνεύσιμες δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία του θυρεοειδούς. 2 5 mcg / ημέρα είναι" συμπλήρωμα" δόση που έχει συγκεκριμένη ανασταλτική δράση. 50 mcg / ημέρα είναι μια λογική και συντηρητική δόση, φυσικά, το ανασταλτικό αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο. 7 5 mcg / ημέρα εισέρχεται σε περισσότερες προβληματικές περιοχές. Σε πολλές περιπτώσεις, 100 mcg ανά ημέρα θα οδηγήσει σε μειωμένο μέγεθος και δύναμη μυών.

Αυτές οι δόσεις αναφέρονται στο νόμιμο T 3 που παρέχεται σε δισκία (όπως το Cytomel). Οι υγρές συνθέσεις είναι συχνά ασταθείς, επομένως οι παραπάνω αριθμοί δεν μπορούν να ταιριάξουν με την εμπειρία των υγρών προϊόντων σε πολλές περιπτώσεις, ή σε αυτήν την περίπτωση, την εμπειρία του Η χρήση υγρού προϊόντος κάθε φορά ενδέχεται να μην ταιριάζει με την εμπειρία διαφορετικών χρόνων λόγω των ζητημάτων σταθερότητας.


Χρήσεις

Το T 3 χρησιμοποιείται συνήθως με αναβολικά στεροειδή επειδή έχει σημαντικό αντίκτυπο στον μεταβολισμό ολόκληρου του σώματος. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι μεταβολικές ιδιότητες του Τ 3 είναι αδιάκριτες - θα αυξήσει τον μεταβολισμό λιπαρών, υδατανθράκων και πρωτεϊνών εξίσου.

Επομένως, η υπέρβαση του T 3 με συγκεκριμένη δόση αυξάνει τον κίνδυνο απώλειας μυών λόγω αυξημένου κύκλου εργασιών πρωτεΐνης. Χρησιμοποιώντας αναβολικά στεροειδή και κατάλληλες προσαρμογές διατροφής, μπορεί να αποφευχθεί η απώλεια μυών που προκαλείται από το Τ 3 , το οποίο είναι λόγω των ιδιοτήτων κατακράτησης αζώτου και εξοικονόμησης πρωτεΐνης των αναβολικών στεροειδών.


Υπάρχοντα

Ανεξάρτητα από το σκοπό χρήσης, το αποτέλεσμα Cytomel&# 39 είναι συνήθως το ίδιο για τη θεραπεία του υποθυρεοειδισμού ή την αύξηση της απώλειας λίπους σε φυσικές καταστάσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, η λειτουργία της ορμόνης είναι η ίδια με την άμεση αντιγραφή του την ορμόνη T 3 . Και τα δύο άτομα θα πρέπει να μπορούν να χάσουν λίπος ανεξάρτητα από την αρχική χρήση. Οι ασθενείς με υποθυρεοειδισμό θα πρέπει τώρα να έχουν έναν πιο φυσιολογικό μεταβολισμό, ο οποίος θα τους βοηθήσει να χάσουν λίπος. Αυτό είναι γενικά δημοφιλές επειδή τα άτομα μπορεί να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες λίπους λόγω ασθενειών του θυρεοειδούς. Για άτομα με γνώμονα την απόδοση, η απώλεια λίπους επιταχύνεται μόνο.

Δεν έχει σημασία τι συγκεκριμένος λόγος για τη χρήση του, θα αυξήσει την ταχύτητα του μεταβολισμού, θα πρέπει να κάνετε δίαιτα. Για να μειώσετε το σωματικό λίπος, πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνετε. Εάν καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια από ό, τι ολόκληρη η Cytomel που καίγεται, τότε θα είναι αβοήθητη για εσάς. Ωστόσο, σε ένα μεμονωμένο περιβάλλον απόδοσης&# 39 παρήγαγε επαρκή ποσότητα T 3, μπορεί να διαπιστώσει ότι μπορεί τώρα να διατηρήσει τη συνολική πρόσληψη θερμίδων υψηλότερη από ό, τι χωρίς θερμίδες και να μπορεί να χάσει βάρος. Χάρη στη χρήση αυτού του προϊόντος, ο ρυθμός καύσης θερμίδων είναι τώρα αυξήθηκε λόγω της υπερβολικής T 3 ορμόνης.Εξεταστική