Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

αιθέριο έλαιο λεβάντας βιολογικής Αιθέριο έλαιο καθαρού λεβάντας

Αιθέριο έλαιο καθαρού λεβάντας
Λάδι λεβάντας FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Αιθέριο έλαιο καθαρού λεβάντας

Αλλο όνομα

Ελαιο λεβάντας

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Ανοιχτό κίτρινο έως άχρωμο υγρό

Δείγμα

20 Δωρεάν προσφορά ML

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Λουλούδι

Προέλευση

Κίνα και Γαλλία

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμός

Καλλυντικό


Εισαγωγή

ΛεβάνταΟυσιώδηςΤο λάδι είναι ένας πλατύφυλλος θάμνος του γένους Lamiaceae και Lavandula. Βρίσκεται πιο συχνά στα μοβ ή μοβ άνθη των καρφώνων. Τα περισσότερα είδη είναι πολύ αρωματικά και χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλους τους κλάδους των αρωμάτων. Αναπτύσσονται κυρίως σε ξηρά, ηλιόλουστα ασβεστολιθικά εδάφη, εκτός από το L. stoechas, το οποίο προτιμά τα πυριτικά εδάφη.

Όλα τα φυτά μελιού λεβάντας είναι πολύ δημοφιλή στις μέλισσες.

Το καθαρό λάδι λεβάντας λαμβάνεται με απόσταξη του κορυφαίου λαδιού γεμάτο με λουλούδια πραγματικής λεβάντας ή λεβάντας. Είναι ένα απαλό κίτρινο-πράσινο έως λευκό υγρό με έντονη οσμή, που προκαλείται κυρίως από λιναλοόλη και οξικό linalyl. Εκτός από τα αρώματα και τα καλλυντικά, χρησιμοποιείται επίσης ως διαλύτης καφέ και κεχριμπάρι στην παραδοσιακή παραγωγή βερνικιών.


Χρήσεις

Αιθέρια έλαια: Πάρτε 1 έως 3 σταγόνες καθημερινά, συν 1 κουταλάκι του γλυκού. Κουταλάκι του γλυκού μέλι ή εναποτίθεται σε κύβους ζάχαρης. Πάρτε κατά τον ύπνο για να αποτρέψετε την αϋπνία.

Εισπνοή: Ρίξτε αιθέριο έλαιο λεβάντας από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο στο διαχύτη. Χωρίς διαχύτη, ρίξτε το αιθέριο έλαιο σε ένα μεγάλο μπολ με βραστό νερό και εισπνεύστε τον ατμό, ψεκάστε τον ατμό στο μπολ και καλύψτε με μια μεγάλη πετσέτα. Επαναλάβετε την εισπνοή αρκετές φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Αϋπνία και ανησυχία

Κατά τον ύπνο, απλώστε 3-5 σταγόνες πραγματικού λαδιού λεβάντας στο αντιβράχιο και το ηλιακό πλέγμα (μέση της κοιλιάς μεταξύ του στέρνου και του κουμπιού της κοιλιάς).

Πριν τον ύπνο, σε ένα ζεστό λουτρό αιθέριου ελαίου λεβάντας: Ανακατέψτε 20 έως 30 σταγόνες αιθέριου ελαίου με έναν γαλακτωματοποιητή (π.χ. 1 κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνι χωρίς άρωμα). Πριν προσθέσετε αιθέρια έλαια στο νερό του μπάνιου.

Μπορούμε να αραιώσουμε 1 σταγόνα λάδι λεβάντας και να κάνουμε απαλό μασάζ στην πληγείσα περιοχή για να το διεισδύσει.


ΟΦΕΛΗ

1. Χρησιμοποιήθηκε ιατρικά, το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει βρεθεί για την εξάλειψη επιβλαβών βακτηρίων, την ανακούφιση από μυϊκές κράμπες, την ανακούφιση από τον μετεωρισμό, την απολύμανση και την ομαλή φλεγμονή του δέρματος, ειδικά όταν δαγκώνεται από δηλητηριώδη έντομα, και προάγει τον γρήγορο ερεθισμό του δέρματος και τις ουλές Θεραπεύει και ανακουφίζει. μυϊκή ένταση όταν χρησιμοποιείται για μασάζ.

2. Όταν χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, αυτό το ήπιο ηρεμιστικό θεωρείται ότι μειώνει το άγχος χαλαρώνοντας τα εγκεφαλικά κύματα και λέγεται ότι μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης που συμβάλλουν στις ορμόνες του στρες.

3. Για καλλυντικά: αντισηπτικά, αντιφλεγμονώδη, αποσμητικά, καταπραϋντικά, καταπραϋντικά, ηρεμιστικά των κυττάρων, βακτηριοκτόνα.


Έκθεση δοκιμής του αιθέριου ελαίου Pure Lavender

COA-Lavender Oil

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Lavender Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Pure Lavender Oil.jpg


Εξεταστική