Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

έλαιο Juniper berry χρησιμοποιεί Αιθέριο έλαιο Juniper Berry

Αιθέριο έλαιο Juniper Berry
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα κλαδιά και τα μούρα του Juniper, ένα κωνοφόρο δέντρο, έχουν χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς και πνευματικούς σκοπούς από τα αρχαία χρόνια. Οι ιθαγενείς Αμερικανοί χρησιμοποιούν μούρα αρκεύθου για ιατρικές εφαρμογές και καίνε τα μούρα για να καθαρίσουν και να καθαρίσουν τον αέρα. Το Juniper Berry, γνωστό ως το μούρο από το οποίο λαμβάνεται το αλκοολούχο αλκοόλ Gin, είναι ένα αιθέριο έλαιο γνωστό για τις ηρεμιστικές του επιδράσεις στη νευρική ένταση. Διαχέεται στον αέρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικός καθαριστής και είναι ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Όταν εφαρμόζεται αραιωμένο στο δέρμα, το Juniper Berry παράγει ζεστασιά στο δέρμα που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της δυσφορίας μιας επίπονης προπόνησης. Αραιωμένο σε λάδι φορέα και τρίβεται στα πόδια, μπορεί να βοηθήσει με αισθήματα συμφόρησης ή σφίξιμου.


Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Αιθέριο έλαιο Juniper Berry

Αλλο όνομα

Λάδι Juniper Berry

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Άχρωμο έως ωχροκίτρινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Σπόροι και φρούτα

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά

Τα μούρα αρκεύθου είναι θηλυκοί κώνοι σπόρων που παράγονται από τους διάφορους πολίτες. Δεν είναι ένα αληθινό μούρο αλλά ένας κώνος με ασυνήθιστα σαρκώδεις και συγχωνευόμενες κλίμακες,δίνοντάς του μια εμφάνιση σαν μούρο. Τα μούρα είναι πράσινα όταν είναι νεαρά και ώριμα έως μοβ-μαύρο σε περίπου 18 μήνες.


Λειτουργία

Το αιθέριο έλαιο αρκεύθου θεωρείται ως υποστηρικτικό,αποκατάστασηκαι θρεπτική βοήθεια. Χρησιμοποιείται ευρέως για θεραπεία ακμής, λιπαρό δέρμα, δερματίτιδα, έκζεμα, ψωρίαση και αποκλεισμένους πόρους. Θεωρείται ότι καθαρίζει και καθαρίζει και είναι καλό για διαλογισμό.


Χρήση

Το αιθέριο έλαιο Juniper berry χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες και χρησιμοποιείται επίσης για τη γεύση αλκοολούχων ποτών όπως το τζιν. Το Juniper είναι ένας αειθαλής θάμνος και είναι κοινός στην Ευρώπη, ο οποίος μυρίζει καλά, Εκτός αυτού, η αρκεύθου και τα αιθέρια έλαια της έχουν πολλά να προσφέρουν όσον αφορά τα εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία

Αντισηπτικό: Τα αιθέρια έλαια αρκεύθου ήταν πασίγνωστα αντισηπτικά στο παρελθόν και άτομα που τραυματίστηκαν ή τραυματίστηκαν σε πολέμους ή αθλητικά έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με αυτό. Έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τραυματισμούς που υπέστησαν μητέρες και παιδιά κατά τη διάρκεια δύσκολης εργασίας. Προστατεύει αποτελεσματικά την πληγή από την ανάπτυξη σήψης ή τετάνου.

Αντιρευματικό: Το αιθέριο έλαιο αρκεύθου προωθεί και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος Το έλαιο μούρων από αρκεύθου βοηθά επίσης στην απομάκρυνση τοξινών όπως το ουρικό οξύ από το σώμα. Και οι δύο αυτές ιδιότητες συμβάλλουν στην καταπολέμηση παθήσεων, απορροφούν ως ρευματισμούς, αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα και νεφρικούς ασβεστίου, που σχετίζονται με ακατάλληλη κυκλοφορία του αίματος και συσσώρευση τοξινών στο σώμα. Αυτό το αιθέριο έλαιο μπορεί επίσης να ανακουφίσει το πρήξιμο.

Αντισπασμωδικό: Το αιθέριο έλαιο αρκεύθου είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι σχεδόν όλων των μορφών κράμπες στους μύες, τα έντερα, την αναπνευστική οδό ή οπουδήποτε αλλού. Το λάδι αρκεύθου χαλαρώνει τις μυϊκές κράμπες και βοηθά στη θεραπεία της σπασμωδικής χολέρας. Όντας αντισπασμωδικό, βοηθά στη θεραπεία πολλών άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με κράμπες ή σπασμούς.



FZBIOTECH Package

Juniper Berry Oil price.jpg


Εξεταστική

You Might Also Like