Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

λάδι jojoba για δέρμα 100 αγνό λάδι Jojoba

100 αγνό λάδι Jojoba
Προδιαγραφή: 100% καθαρό φυσικό
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Δωρεάν δείγμα, GMP Standard, Professional Manufacturer
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προερχόμενος από τους σπόρους του βοτανικού Simmondsia chinensis, το υγρό που είναι κοινώς γνωστό ως Jojoba Oil δεν είναι πραγματικά ένα λάδι αλλά μάλλον ένας υγρός κηρός εστέρας. Σήμερα, το 100% καθαρό έλαιο Jojoba είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστό και χρησιμοποιείται για τα υποαλλεργικά καλλυντικά οφέλη. Αποτελείται από σχεδόν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που απαιτούνται για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης του υγιούς δέρματος και των μαλλιών, συνεχίζει να αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του στο πιο ευαίσθητο δέρμα. Το Pure Jojoba Oil έχει αποδείξει αμέτρητα πλεονεκτήματα όπως η ικανότητά του να ενυδατώνεται ενώ καθαρίζει και ελέγχει την παραγωγή λαδιού, την ικανότητά του να βελτιώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος και των μαλλιών και την ικανότητά του να μειώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του ερεθισμού και των ανεπιθύμητων σημείων.

100 pure jojoba oil

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

100 αγνό λάδι Jojoba

Αλλο όνομα

Λάδι Jojoba

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Φωτεινό κίτρινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Ψυχρής πίεσης

Μέρος φυτού

Σπόρος

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά


Εισαγωγή

100 Pure Jojoba oil είναι ένα διαυγές, χρυσόχρωμο, ακόρεστο υγρό κερί χωρίς άρωμα ή λιπαρή αίσθηση. Το έλαιο Jojoba είναι χημικά ένα υγρό κερί, όχι ένα λάδι, δηλαδή όχι ένα υγρό λίπος και όχι ένα τριγλυκερίδιο, όπως όλα τα άλλα φυτικά έλαια. Δεν υπάρχει ραχοκοκαλιά γλυκερίνης στη χημική δομή του jojoba&# 39 όπως στα λίπη και τα έλαια. Το έλαιο Jojoba δίνει λίγες ή καθόλου θερμίδες όταν καταναλώνεται καθώς δεν έχει μεγάλες ποσότητες λιπαρών οξέων που είναι συνήθως στη δομή των λιπών και των ελαίων. Αυτό το υγρό κερί παραμένει λιπαντικό στο πεπτικό σύστημα και σίγουρα δεν έχει χοληστερόλη.


Λειτουργία

Δεδομένου ότι αποτελείται από κηρούς εστέρες, είναι μια εξαιρετικά σταθερή ουσία και δεν αλλοιώνεται εύκολα και η δομή του μοιάζει πολύ με αυτό του δερματικού σμήγματος, καθιστώντας το εξαιρετικό ενυδατικό και ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

100 αγνό λάδι Jojoba βρίσκεται ως πρόσθετο σε πολλά καλλυντικά προϊόντα, ειδικά σε αυτά που διατίθενται στην αγορά ως κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά. Συγκεκριμένα, τέτοια προϊόντα που περιέχουν συνήθως jojoba είναι λοσιόν και ενυδατικά, σαμπουάν μαλλιών και μαλακτικά. Ή το ίδιο το καθαρό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δέρμα, μαλλιά ή επιδερμίδες.

Περιέχει μυστικό οξύ το οποίο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις δράσεις και δεδομένου ότι έχει παρόμοια σύνθεση με αυτό των δικών του λιπαντικών&# 39, απορροφάται γρήγορα και είναι εξαιρετικό για ξηρά και ώριμα δέρματα καθώς και για φλεγμονώδεις καταστάσεις.

Εάν απαιτείται ένα καλό θρεπτικό συστατικό για τη φροντίδα των μαλλιών, προστίθεται επίσης μερικές φορές σε εμπορικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αλλά λόγω του κόστους του λαδιού jojoba, οι ποσότητες που περιλαμβάνονται έτσι είναι χαμηλές.

Μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να χρησιμοποιηθεί σε δέρμα ακμής χωρίς προβλήματα, καθώς βοηθά στον έλεγχο της ακμής, είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό - έτσι το λάδι δεν γίνεται τραγανό και μπορεί να αποτρέψει την τρεμούλα σε άλλα έλαια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό σε μασάζ ή μπορεί να αναμιχθεί με άλλα λιπαντικά.


Έκθεση δοκιμήςτου ελαίου Jojoba

Εμφάνιση

Brightyellowliquid

Οσμή

πολύ φωτεινό, αχνό χαρακτηριστικό

Ειδική βαρύτητα

0.852-0.869

Διαθλαστικός δείκτης 20 ° c

1.4600-1.4860

IodineIndex

79-90

AcidIndex (mgKOH / g)

μέγ. 1

ΣαπωνοποίησηIndex (mgKOH / g)

88-96

Μη σαπωνοποιήσιμο Matter (g / 100mg)

μέγιστο55%

PeroxideIndex (meq.O2 / kg)

μέγ. 2

FattyAcid Σύνθεση:

Plamiticacid (C16: 0)

Πλαμιτολεϊκό οξύ (C16: 1)

Ελαϊκό οξύ (C18: 1)

Γαδολεϊκό οξύ (C20: 1)

Behenicacid (C22: 0)

Erucicacid (C22: 1)

Νερβονικό οξύ (C24: 1)

Οι υπολοιποι

GG lt; 3%

GG lt; 1%

GG lt; 15%

GG lt; 50%

GG lt; 1%

GG lt; 15%

GG lt; 3%

GG lt; 3%



ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Jojoba Oil.jpg

pure jojoba oil

100% pure jojoba oil



Εξεταστική

You Might Also Like