Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Τι είναι η Vc Αιθυλικός αιθέρας, αιθυλική ασκορβικό οξύ, χρήσεις και οφέλη

May 19, 2017

VC Αιθυλικός αιθέραςτου άλλο όνομα είναι αιθυλική ασκορβικό οξύ, είναι ένα φυσικά απαντώμενη οργανική ένωση με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ένα άσπρο στερεό, αλλά ακάθαρτο δείγματα μπορεί να εμφανιστεί κιτρινωπό. Να διαλυθεί καλά σε νερό για να δώσει ελαφρώς όξινα διαλύματα. Ασκορβικό οξύ είναι μία μορφή («vitamer») της βιταμίνης C. Αρχικά λεγόταν L-hexuronic οξύ, αλλά, όταν βρέθηκε να έχουν δραστικότητα βιταμίνης C σε ζώα («βιταμίνη C» ορίζεται ως μια δραστηριότητα της βιταμίνης, δεν τότε μια συγκεκριμένη ουσία), η πρόταση έγινε να το μετονομάσετε. Το νέο όνομα, ασκορβικό οξύ, προέρχεται από ένα (που σημαίνει «όχι») και scorbutus (σκορβούτο), η ασθένεια που προκαλείται από μια ανεπάρκεια της βιταμίνης C. Διότι προέρχεται από τη γλυκόζη, πολλές μη-ανθρώπινα ζώα είναι σε θέση να παράγει, αλλά οι άνθρωποι απαιτούν ως μέρος της διατροφής τους. Άλλα σπονδυλωτά που στερούνται τη δυνατότητα να παράγουν ασκορβικό οξύ περιλαμβάνουν ορισμένα πρωτεύοντα θηλαστικά, ινδικά χοιρίδια, ψάρια teleost, νυχτερίδες και ορισμένα πτηνά, τα οποία απαιτούν ως ένα διαιτητικό μικροθρεπτικά συστατικά (δηλαδή σε μορφή βιταμίνης)

Χρησιμοποιεί αιθυλική ασκορβικού οξέος

Αιθυλική ασκορβικό οξύχρησιμοποιείται κυρίως στο φαρμακευτικό τομέα για άλλους θεραπευτικούς σκοπούς. Επίσης ως πρώτη ύλη για τα δισκία ή κάψουλας καλό προϊόν υγειονομικής περίθαλψης. Είναι δημοφιλή πρώτη ύλη για καλλυντικά λεύκανσης δέρματος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτική, προσωπική υγειονομική περίθαλψη. Λόγω των χαρακτηριστικών του πετρελαίου και του νερού φιλική, είναι πολύ βολικό στην εφαρμογή συνταγή. Είναι ευρέως χρησιμοποιείται σε το πήκτωμα, ουσία, λοσιόν, κρέμα λευκή κηλίδα, αντι-γήρανση και άλλα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Ως παράγωγο της βιταμίνης C, αιθυλική ασκορβικό οξύ προσφέρει οφέλη όπως δέρμα ευκρινέστερη, αντι-οξειδωτικών δραστηριότητας και δέρμα με κλιματισμό. Η μέθοδος με την οποία παράγεται αιθυλική ασκορβικό οξύ βοηθά στην αύξηση της σταθερότητας του μορίου ενώ διατηρώντας τις ιδιότητες της βιταμίνη C. η βιταμίνη C είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για την αντι-γήρανση του δέρματος φροντίδας. Βρίσκεται σε μια σειρά από προϊόντα, όπως ενυδατικές κρέμες, οροί, του προσώπου πλυσίματα και στοχευμένες θεραπείες που εστιάζουν στη βελτίωση της κηλίδες, σκούρες κηλίδες και τους μαύρους κύκλους. Βιταμίνη C ίσως καταναλώνονται με συμπληρώματα και εσπεριδοειδή, ωστόσο, είναι ένα πολύ ισχυρό συστατικό. Τα οφέλη της βιταμίνης C έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από τους ερευνητές και παραμένει ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά που είναι υπεύθυνα για την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος.

Οφέλη της Vc Αιθυλικός αιθέρας

1. αναστέλλουν την δραστηριότητα της τυροσινάσης και αναστέλλουν το σχηματισμό της μελανίνης, η μείωση της μελανίνης είναι ένα άχρωμο, ιδιαίτερα αποτελεσματική δέρμα λεύκανση.

2. VC αιθέρας που εμπλέκονται άμεσα στο δερμικό στρώμα του κολλαγόνου σύνθεση και την αποκατάσταση δέρματος δραστηριότητα των κυττάρων, αύξηση της πρωτεΐνης κολλαγόνων, πλήρωση με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα γίνεται ελαστική, κάνει το δέρμα απαλό και ευαίσθητο.

3. υπάρχουν σε καλλυντικά εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση, εξασφαλίζουν ότι η χρήση VC, το σχετικούς όρους VC, VC Αιθυλικός αιθέρας είναι πολύ σταθερό και δεν αλλάζει το χρώμα. Πραγματικά, επίτευξη του αποτελέσματος της λεύκανσης.

4. ισχυρό αντι-βακτηριακή αντι-φλεγμονώδη, αντι-ιαπωνικό φως που προκαλείται από φλεγμονή.

5. έχοντας Λιπόφιλη & Υδρόφιλη δομή, εύκολη στην απορρόφηση, το δέρμα μπορεί να φτάσει το χόριο.

Πού να αγοράσετε αιθυλική ασκορβικό οξύ;

Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση αιθυλική ασκορβικού οξέος. Ξι Αν Fengzu βιολογικής τεχνολογίας Co, Ltd, ως επαγγελματίας προμηθευτής Κίνα μονομερούς, έχει έχει αφιερώσει στην παροχή διαφόρων μονομερών με ευνοϊκό τιμή. Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε sales@fengzusw.com άμεσα για μια ανταγωνιστική τιμή και την επαγγελματική γνώση. Για μακρύ χρόνο συνεργασίας, δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμο. Ανυπομονούμε ερώτησής σας.Back