Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Τι είναι η χολίνη γλυκεροφωσφορικό/Άλφα-GPC

Mar 31, 2017

L-άλφα γλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη(Η alpha GPC, η χολίνη alfoscerate) είναι μια φυσική ένωση χολίνης που βρίσκονται στον εγκέφαλο και στο γάλα. Είναι επίσης ένας πρόδρομος ακετυλοχολίνης parasympathomimetic που μπορεί να έχει δυνατότητες για τη θεραπεία της νόσου του Alzheimer και χρησιμοποιείται ως νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας.

L-α-glycerophosphatidylcholine (Άλφα-GPC) είναι η απλούστερη φωσφολιπιδίων, και ενός ενδιάμεσου μεταβολίτη στο μονοπάτι χολίνης. Επιπλέον, GPC χρησιμεύει ως ένα οργανικό osmolyte στο νεφρό και μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο στην κινητικότητα του σπέρματος. Στη διατροφή, συνήθως παρουσιάζεται σε μικρές ποσότητες.

Χρήσεις της Alpha GPC

Το μόνο επιβεβαιωμένο ιατρική χρήση για αλφα γλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη είναι για την αφαίρεση κονδυλωμάτων και άλλες νεοπλασίες του δέρματος, σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία. Οι ερευνητές έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους για μειώνοντας συσσώρευση γαλακτικού οξέος, ή γαλακτική οξέωση, σε σπάνιες παθήσεις που αφορούν το μεταβολισμό ή προκαλούνται από σοβαρές κακώσεις της κεφαλής και της ελονοσίας. Παρενέργειες έχουν ένα πρόβλημα με αυτή τη δυνατή θεραπεία.

Θεωρίες/κερδοσκοπία

Οι γιατροί του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα έχουν ερευνήσει μιτοχόνδρια των κυττάρων του καρκίνου, σύμφωνα με την ACS. Τα μιτοχόνδρια είναι μικροσκοπικά λειτουργικές δομές στο εσωτερικό όλων των κυττάρων. Στο εργαστήριο, ανώμαλη μιτοχόνδρια εμφανίστηκε να κρατήσει ζωντανό καρκινικά κύτταρα. Επειδή γλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη μπορεί να επηρεάσει ένα σημαντικό ένζυμο στα μιτοχόνδρια, οι ερευνητές θεωρία αυτό μπορεί να ομαλοποιήσει λειτουργία μέσα στα καρκινικά κύτταρα, που θα μπορούσε να καταστήσει noncancerous μιτοχόνδρια.

Επιδράσεις του χολίνη alfoscerate

Μια μελέτη από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου 2007 «Καρκινικό κύτταρο» έδειξε ότι dichloroacetate επιβράδυνε την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων σε ένα εργαστήριο πιάτο και ότι αρουραίοι πόσιμου νερού αντιμετωπίζεται με την ουσία αυτή γνώρισε πολύ πιο αργή όγκου ανάπτυξη από αρουραίους που δεν πίνει νερό αυτού του είδους. Η ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα εξηγεί ότι dichloroacetate δεν επηρεάζει noncancerous ιστού, σε αντίθεση με τα περισσότερα είδη χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.

Ιδιαιτερότητες του χολίνη alfoscerate

Η «Καρκινικό κύτταρο» μελέτη διαπίστωσε ότι dichloroacetate σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα εγκεφάλου, του μαστού και των πνευμόνων. Περαιτέρω εργαστήριο και ζωικών έρευνα σημειώνεται από την ACS δείχνει αποτελέσματα dichloroacetate νάτριο σε συγκεκριμένους τύπους καρκίνου. Ακτινοβολία φαίνεται πιο αποτελεσματική ενάντια σε κύτταρα καρκίνου του προστάτη, εάν αυτοί είχαν ήδη εκτεθεί σε dichloroacetate. Καρκινικών κυττάρων του μαστού σε ποντίκια δεν διαδόθηκε τόσο πολύ αν τους αρουραίους δόθηκε αυτή η ουσία, και ήπια σε μέτρια διηθητικό καρκίνο ενδομητρίου κύτταρα ήταν πιο επιρρεπείς να πεθαίνουν μακριά όταν εκτίθεται σε dichloroacetate.

Ασφάλεια των χολίνη alfoscerate

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο οι γιατροί που συμμετέχουν στην έρευνα με dichloroacetate νάτριο μπορεί να λάβει νομικά, διότι δεν είναι ένα εγκεκριμένο φάρμακο ή συμπλήρωμα. Άνθρωποι μπορεί να είναι σε θέση να συμμετέχουν σε κλινικές δοκιμές με τη θεραπεία, και μερικά έχουν λάβει σε απευθείας σύνδεση, σύμφωνα με την ACS. Η ACS προειδοποιεί ότι ορισμένοι προμηθευτές πωλούν μόνο βιομηχανικού ή τεχνικού βαθμού άλφα γλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη, που δεν είναι κατασκευασμένο με τα ίδια ποιοτικά πρότυπα όπως η μορφή φαρμακευτικός-βαθμού. Γλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη είναι επίσης συνδέεται με πολλές παρενέργειες, όπως βλάβη των νεύρων με αποτέλεσμα την αδυναμία και μούδιασμα, βλάβη του ήπατος και χαμηλό σάκχαρο στο αίμα. Επιπλέον, μερικές μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι dichloroacetate προκαλεί καρκίνο του ήπατος.

Πού να αγοράσετεΓλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη/ Άλφα-GPC;

Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση τωνΓλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη/ Άλφα-GPC. Ξι Αν Fengzu βιολογικής τεχνολογίας Co, Ltd, ως επαγγελματίας προμηθευτής Κίνα μονομερούς, έχει έχει αφιερώσει στην παροχή διαφόρων μονομερών με ευνοϊκό τιμή. Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε sales@fengzusw.com άμεσα για μια ανταγωνιστική τιμή και την επαγγελματική γνώση. Για μακρύ χρόνο συνεργασίας, δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμο. Ανυπομονούμε ερώτησής σας.


Back