Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Τι είναι το πεπτίδιο Oyster; Οφέλη και χρήσεις

May 24, 2017

Το πεπτίδιο του Oyster εκχυλίζεται από σκόνη πρωτεΐνης στρειδιών και στη συνέχεια κατευθύνεται μέσω ενός συγκεκριμένου ενζύμου και απομονώνεται μικρό πεπτίδιο για να ληφθεί η τεχνολογία μικρών πεπτιδίων.

Τα στρείδια δεν είναι μόνο πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β5, C, Ε με κατάλληλα ιχνοστοιχεία (όπως ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο, μαγγάνιο, χαλκό κλπ.) Και ταυρίνη, μοναδική θαλάσσια ζωή η ποικιλία των θρεπτικών ουσιών.

Οφέλη της σκόνης πεπτιδίου Oyster

1. Αποτοξίνωση του ήπατος

Το πεπτίδιο που περιέχεται στην ταυρίνη στρειδιών μπορεί να προάγει τη έκκριση της χολής, να αποκλείει τη συσσώρευση ουδέτερου λίπους στο ήπαρ και να βελτιώνει την αποτοξίνωση του ήπατος.

2. Βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας

Το πεπτίδιο στρειδιών περιέχει ένα μεγάλο αριθμό σπερματοζωαρίων απαραίτητη αργινίνη, και στοιχεία ψευδάργυρο. Τα πεπτίδια του Oyster μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική λειτουργία. Η σεξουαλική δυσλειτουργία, η ανικανότητα, ο αυξημένος προστάτης, η υποπλασία των γεννητικών οργάνων και άλλες αρσενικές ασθένειες, σε πολλές περιπτώσεις λόγω της ανεπάρκειας του μολύβδου που προκάλεσε η Ασία.

3. Καθαρισμός συμφόρησης

Η ταυρίνη για πεπτίδια στρειών αθηροσκλήρωσης που παράγονται από συμφόρηση και η προκύπτουσα επαγόμενη στηθάγχη, έμφραγμα του μυοκαρδίου, έμφραγμα του εγκεφάλου έχουν καλή προληπτική δράση.

4. Κόπωση

Στο πεπτιδάδες στρειδιών που περιέχουν αμινοξέα που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του ήπατος, αναστέλλουν τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος, για να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της ανάκαμψης και στην προώθηση της σωματικής κόπωσης. Επιπλέον, η πεπτιδική ταυρίνη και το γλυκογόνο στρειδιών δεν μπορούν μόνο να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της σωματικής κόπωσης, αλλά και η ψυχική κόπωση για να ανακάμψει είναι πολύ αποτελεσματική, έχει αναγνωριστεί ο ρόλος της ενδογενούς βελτίωσης της κατάθλιψης και της αποκατάστασης της όρασης.

5. Ομορφιά

Το στρείδι μπορεί να αποτρέψει το ξηρό δέρμα και να προωθήσει το μεταβολισμό του δέρματος, την αποικοδόμηση της μελανίνης του δέρματος, παράγοντας λεπτό ρόδινο δέρμα. Επειδή μπορεί να προωθήσει το σχηματισμό και την έκκριση των ορμονών, η φυσιολογική προσαρμογή, τα συμπτώματα εγκυμοσύνης, οι διαταραχές της εμμηνόπαυσης, έχουν επίσης καλή επίδραση. Επιπλέον, το ιώδιο και η τρυπτοφάνη στα στρείδια μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια όμορφη μαύρη τρίχα.

6. Βελτιώστε το ανοσοποιητικό

Μετά την κατανάλωση πεπτιδίων στρειδιών, θα είναι η σύνθεση της γλουταθειόνης στο σώμα, θα αφαιρέσει το σώμα του ενεργού οξυγόνου, θα βελτιώσει την ανοσία, θα αναστείλει τη γήρανση. Εν τω μεταξύ, οδηγήστε Arsenite όχι μόνο για να εμποδίσει τη γήρανση των κυττάρων, αλλά και να προωθήσει το μεταβολισμό.

Χρήσεις της σκόνης πεπτιδίου Oyster

Η σκόνη εκχυλίσματος οστράκων χρησιμοποιείται στον τομέα των προϊόντων υγείας, λόγω της πολλαπλής φαρμακολογικής της δράσης, η σκόνη εκχυλίσματος στρειδιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για την υγειονομική περίθαλψη. Για παράδειγμα, η βελτίωση της όρασης, ο ρόλος κατά του στρες, η αντιγήρανση, η μείωση του περιεχομένου του καφέ, αντιβακτηριδιακού, αντιφλογιστικού αποτελέσματος του εγκεφάλου και η προαγωγή της επούλωσης του τραύματος, η βελτίωση της ανοσίας, η βελτίωση της επίδρασης της καρδιακής συστολικής δύναμης, ο αδένας ακροποσθίας, η κάψουλα σπέρματος, ο προστάτης, αυξάνουν το βάρος του βάρους των όρχεων.

Που να αγορασετε το Oyster Peptide Powder;

Μπορεί να έχετε βαθιά γνώση της σκόνης Peptide Oyster. Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd, ως Κίνα επαγγελματίας προμηθευτής του μονομερούς, έχει αφιερώσει στην παροχή διάφορων μονομερών με ευνοϊκή τιμή. Μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο sales@fengzusw.com για ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές γνώσεις. Για μακρόχρονη συνεργασία, είναι διαθέσιμα δωρεάν δείγματα. Ανυπομονούμε την ερώτησή σας.


Back