Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Τι είναι το κλασματικό έλαιο καρύδας;

Mar 18, 2017

Το κλασματωμένο έλαιο καρύδας είναι ένα κλάσμα ελαίου καρύδας. Γνωρίζουμε ότι το λάδι καρύδας είναι καλό για την υγεία και υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που γνωρίζουμε πολύ καλά για το λάδι καρύδας. Συνίσταται κυρίως από κορεσμένα λιπαρά οξέα και είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας. Είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, είναι εξαιρετικά σταθερό, αλλά η ανθρώπινη φύση είναι τέτοια που ποτέ δεν ικανοποιείται ή δεν υποστηρίζεται. Είναι πάντα ψάχνει για περισσότερα.

Ως εκ τούτου, αρχίσαμε να αναζητούμε μια πιο σταθερή μορφή πετρελαίου που θα ήταν πιο επωφελής για την υγεία, εκτός από την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και όλες τις ιδιότητες του ελαίου καρύδας. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό - "Κλασματικό έλαιο καρύδας".

Κλασματικό Coconut Oil.jpg

Τι είναι το κλασματικό έλαιο καρύδας;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Κλασματωμένο έλαιο καρύδας είναι ένα κλάσμα του ελαίου καρύδας από το οποίο απομακρύνονται σχεδόν όλα τα τριγλυκερίδια μακριάς αλυσίδας, αφήνοντας έτσι κυρίως τα τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας και καθιστώντας το ένα απολύτως κορεσμένο έλαιο. Αυτός ο κορεσμός του δίνει πολύ, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη σταθερότητα.

Επιπλέον, η κλασματοποίηση αυξάνει τη συγκριτική συγκέντρωση του καπρικού οξέος και του καπρυλικού οξέος, δίνοντάς του έτσι περισσότερο αντιοξειδωτικό και απολυμαντικό αποτέλεσμα.

Παρασκευή κλασματωμένου ελαίου καρύδας

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιείται πρώτα η υδρόλυση του ελαίου καρύδας. Στη συνέχεια, το προϊόν διέρχεται μέσω απόσταξης με ατμό για να ληφθεί το κλασματωμένο έλαιο καρύδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπτό έλαιο γεμάτο τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας.

Σύνθεση κλασματωμένου ελαίου καρύδας

Το κλασματωμένο έλαιο καρύδας αποτελείται κυρίως από καπρικά και καπρυλικά οξέα.

Χρήσεις κλασματωμένου ελαίου καρύδας

Όντας λεπτός και σταθερός, έχει πολλές χρήσεις οι οποίες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ευρέως στις παρακάτω εφαρμογές.

Καλλυντικά

Χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή σαπουνιών, λοσιόν, αλοιφών και άλλων καλλυντικών.

Αρωματοθεραπεία

Χρησιμοποιείται ως φορέας πετρελαίου, καθώς διευκολύνει την απορρόφηση άλλων ελαίων και βοτανικών εκχυλισμάτων.

Φάρμακα

Χρησιμοποιείται λόγω των αντισηπτικών και απολυμαντικών ιδιοτήτων του.

Φροντίδα μαλλιών

Χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές εφαρμογές φροντίδας μαλλιών.

Μαγειρική χρήση

Χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, καθώς δεν τρέχει εύκολα και είναι πολύ σταθερό.

Πού να αγοράσετε Κλασματωμένο λάδι καρύδας;

Μπορεί να έχετε βαθιά γνώση του Κλασματωμένου Λάδι Κοκοφοίνικα . Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd, ως Κίνα επαγγελματίας προμηθευτής του μονομερούς, έχει αφιερώσει στην παροχή διάφορων μονομερών με ευνοϊκή τιμή. Μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο sales@fengzusw.com για ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές γνώσεις. Για μακρόχρονη συνεργασία, είναι διαθέσιμα δωρεάν δείγματα. Ανυπομονούμε την ερώτησή σας.


Back