Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ο βασιλιάς του Ωμέγα3,6,9 -Sacha inchi oil

Jan 25, 2016

Η σύντομη εισαγωγή του σπόρου Sacha inchi:
Το δώρο του δάσους της βροχής - φυτό Sacha Inchi (Plukenetia volubilis linneo). Είναι αυτόχθονες στο περιαστικό δάσος του Αμαζονίου και παράγει μικρούς ξηρούς καρπούς εξαιρετικά πλούσιους σε υψηλής ποιότητας θρεπτικό φυτικό έλαιο. Τώρα εισήγαγε τους σπόρους από το Περού, που καλλιεργήθηκαν στην όμορφη Xishuangbanna της Κίνας, ψυχρής πίεσης από το δικό μας εργοστάσιο.
Οι τύποι του λαδιού σπόρων Sacha inchi
Επί του παρόντος, έχουμε δύο τύπους sacha inchi σπορέλαιο, δηλαδή, τροφίμων και βαθμού καλλυντικών.
Sacha inchi ελαιοκράμβη οφέλη:
Τα τρόφιμα Sacha inchi για τα τρόφιμα έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:
Οι σπόροι του Inchi έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (27%) και πετρέλαιο (35-60%) και το έλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 λινολενικού οξέος (45-53% της συνολικής περιεκτικότητας σε λιπαρά) και ωμέγα-6 το λινολεϊκό οξύ (34-39% της περιεκτικότητας σε λιπαρά), καθώς και τα μη βασικά ωμέγα-9 (6-10% της περιεκτικότητας σε λιπαρά). Είναι επίσης πλούσια σε ιώδιο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε.
Τα δύο λιπαρά οξέα Alpha Linolenic Linoleic Omega-3 και Omega-6 (84%), της σύνθεσης του είναι πολύ σημαντικά για τον έλεγχο και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης. Βοηθούν επίσης να σχηματίσουν τον νευρικό ιστό (μυελίνωση), τους ιστούς των ματιών και τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών. Αυτά τα λιπαρά οξέα συμμετέχουν επίσης σε άλλες σημαντικές λειτουργίες με άμεσο τρόπο: τη ρύθμιση της πίεσης του αίματος, τις ανοσολογικές λειτουργίες.
Τα συστατικά του (ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες) χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών. Το λάδι Sacha ιντσών αναστέλλει και προστατεύει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, περιορίζοντας την αφυδάτωση, ενισχύοντας και αναδομώντας τα φυσικά εμπόδια.
Καλλυντικά ποιότητας Sacha inchi πετρέλαιο σπόρων προς σπορά:
Η εξωτερική του χρήση ενδείκνυται για το ευαίσθητο δέρμα, ξηρό, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής και του ερεθισμού, καθώς και για ξηρά ή χαλασμένα μαλλιά. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ενεργό συστατικό για την αναγέννηση και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα τρέφονται, θεραπεύουν και αποτρέπουν τα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών.
Πού να αγοράσετε το λάδι Sacha inchi;
Εκτιμούμε ότι μπορείτε να παρατηρήσετε το άρθρο.
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το πετρέλαιο μπορούν να αγοράσουν το πετρέλαιο μας από την alibaba (Xi'an Fengzu Biological Techology Co., Ltd.) ή απευθείας να στείλουν email στο sales@fengzusw.com . Καλώς ήλθατε να στείλετε inquiry.Looking προς τα εμπρός για να συνεργαστεί μαζί σας.

Back