Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Το όφελος της καψαϊκίνης

Feb 22, 2016

Καψαϊκίνηλαμβάνεται από καυτερές πιπεριές. Λειτουργεί κυρίως με τη μείωση της ουσίας P, έναν πομπό πόνος στα νεύρα σας. Αποτελέσματα από RCTs αξιολόγησης ο ρόλος της στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας δείχνουν ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική στη μείωση του πόνου και την τρυφερότητα των προσβεβλημένων αρθρώσεων, και δεν έχει προβλήματα με μεγάλη ασφάλεια. Αποδείξεις για την αποτελεσματικότητά της για την ινομυαλγία σχετίζεται με μια ενιαία δοκιμή.

 

Καψαϊκίνηκαι αρκετές σχετικές ενώσεις ονομάζονται τα capsaicinoids και παράγονται ως δευτερογενείς μεταβολίτες από πιπεριές τσίλι, πιθανώς ως αποτρεπτικοί παράγοντες ενάντια σε ορισμένες θηλαστικά και μύκητες. Καθαρήκαψαϊκίνη σε σκόνηείναι ένα πτητικό, υδρόφοβη, άχρωμος, odorless, κρυστάλλινο κηρώδη Ένωση.

 

Καψαϊκίνηείναι παρόν σε μεγάλες ποσότητες σε πλακούντα ιστού (η οποία κατέχει τους σπόρους), οι εσωτερικές μεμβράνες και, σε μικρότερο βαθμό, άλλες τα σαρκώδη μέρη του τα φρούτα των φυτών του γένους Capsicum. Οι σπόροι οι ίδιοι δεν παράγουν οποιαδήποτε καψαϊκίνη, παρόλο την υψηλότερη συγκέντρωση της καψαϊκίνης μπορεί να βρεθεί με το λευκό ψίχα του εσωτερικού τείχους, όπου οι σπόροι είναι συνδεμένοι.

 

Οι σπόροι της πιπεριάς φυτά είναι διάσπαρτες κυρίως από τα πουλιά: στα πτηνά, το κανάλι TRPV1 δεν ανταποκρίνονται σε καψαϊκίνη ή σχετικές χημικές ουσίες (των πτηνών vs θηλαστικών TRPV1 εμφάνιση λειτουργική ποικιλότητα και επιλεκτική ευαισθησία). Αυτή είναι επωφελής για το εργοστάσιο, όπως τσίλι πιπέρι σπόρους που καταναλώνεται από τα πουλιά περνούν μέσω του πεπτικού σωλήνα και να βλαστήσει αργότερα, ενώ τα θηλαστικά έχουν σώζουν τα δόντια που καταστρέφουν εν λόγω σπόρους και να τους αποτρέψει από τη βλάστηση. Έτσι, φυσικής επιλογής μπορεί να έχουν οδηγήσει στην αύξηση τηςκαψαϊκίνηπαραγωγή επειδή καθιστά λιγότερο πιθανό να καταναλωθούν από ζώα που δεν βοηθούν το διαλύσει το φυτό. Υπάρχει επίσης απόδειξη ότι η καψακαϊνη μπορεί να έχουν εξελιχθεί ως ένα αντι-μυκητιασικών παράγοντα: τον παθογόνο μύκητα Fusarium, το οποίο είναι γνωστό να μολύνει εκχύλισμα τσίλι άγρια και με αυτόν τον τρόπο μειώνει τη βιωσιμότητα των σπόρων προς σπορά, είναι αποθαρρύνονται από καψαϊκίνη, η οποία κατά συνέπεια όρια αυτής της μορφής Προδιασπαρτικοί σπόρων θνησιμότητα.

 

Το 2006, αποκαλύφθηκε ότι το δηλητήριο του σε ορισμένα είδη ταραντούλα ενεργοποιεί το ίδιο μονοπάτι του πόνου, όπως ενεργοποιείται με καψαϊκίνη? Αυτή ήταν η πρώτη αποδεδειγμένη περίπτωση της εν λόγω ένα κοινόχρηστο μονοπάτι τόσο φυτών όσο και ζώων αντι-θηλαστικό άμυνα.

 

Πού να αγοράσετεΚαψαϊκίνη?
Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση τωνκαψαϊκίνη. Ξι Αν Fengzu βιολογικής τεχνολογίας Co, Ltd, ως επαγγελματίας προμηθευτής των φυτικό εκχύλισμα και μονομερές, Κίνα έχει έχει αφιερώσει να παρέχει διάφορες απόσπασμα καθαρά φυτικά και μονομερές με ευνοϊκό τιμή. Μπορείτε να στείλετε E-mail στο
Sales@fengzusw.comάμεσα για μια ανταγωνιστική τιμή και την επαγγελματική γνώση. Για μακρύ χρόνο συνεργασίας, δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμο. Ανυπομονούμε ερώτησής σας.


Back