Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Testolone / RAD 140 | Χρήσεις, Οφέλη και Παρενέργειες από την FZBIOTECH

Sep 29, 2017

Το RAD140 έχει δείξει ισχυρή αναβολική δράση στους μυς και τα οστά σε προκλινικές μελέτες και έχει ολοκληρώσει 28-ημέρες προκλινικές τοξικολογικές μελέτες σε αρουραίους και πιθήκους. Λόγω της υψηλής αναβολικής αποτελεσματικότητάς του, της εκλεκτικότητας του υποδοχέα, της ισχυρής από του στόματος δραστηριότητας και της μακράς διάρκειας ημίσειας ζωής, πιστεύουμε ότι το RAD140 έχει κλινικό δυναμικό σε μια σειρά ενδείξεων όπου η αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας ή / και της οστικής πυκνότητας είναι ευεργετική, η απώλεια βάρους λόγω της καχεξίας του καρκίνου, της αδυναμίας των μυών και της οστεοπόρωσης.

Οφέλη από το Testolone / RAD 140

Μαζί με τα αποτελέσματα της τεστοστερόνης που συζητήθηκαν παραπάνω, το Testolone (RAD-140) φέρει επίσης σημαντικά οφέλη. Η ενισχυμένη ταχύτητα, αντοχή και αντοχή όταν κάνετε υψηλή ένταση είναι ένα βασικό πλεονέκτημα που εμφανίζεται σε ερευνητικές δοκιμές με εφαρμογή RAD. Ένα άλλο τεράστιο όφελος που παρουσιάζεται με την έρευνα RAD 140 είναι η ταχεία συσσώρευση μυϊκών ιστών. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι το RAD περιέχει μεγαλύτερη αναβολική δράση από την τεστοστερόνη όταν χρησιμοποιείται.

Χρήσεις του Testolone / RAD 140

Προφανώς, όπως και τα υπόλοιπα SARMS, η τεστολόνη παρουσιάζει πολύ καλές ευκαιρίες σε όσους έχουν μυϊκές ασθένειες, σαρκοπία (απώλεια μυών που σχετίζεται με την ηλικία) και ανδρογονικές ανεπάρκειες. Σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή, τα οποία χρησιμοποιούνται για τους ίδιους σκοπούς, οι ασθενείς θα μπορούν να επωφελούνται από τα ίδια θετικά αποτελέσματα, αποφεύγοντας παράλληλα τα περισσότερα από τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Λογικά, η τεστολόνη μπορεί να αποφέρει απίστευτα οφέλη σε έναν αθλητή χωρίς το κόστος των εμφανών παρενεργειών που παρατηρούνται με τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή. Συγκεκριμένα, η τεστολόνη θα βελτιώσει δραστικά την αντοχή και την ανάρρωση του ατόμου, γεγονός που θα οδηγήσει περαιτέρω σε σημαντική αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Συνεπώς, το RAD140 θα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε είδος κύκλου, όπου θα δώσει όλες αυτές τις ιδιότητες χωρίς πρόσθετες παρενέργειες. Εκτός αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σόλο σε ένα μακρύ κύκλο, καθώς δεν προκαλεί καταστολή.

Παρενέργειες του Testolone / RAD 140

Μία από τις πιο ελκυστικές πτυχές του RAD140 και όλων των SARMS εν γένει είναι η απουσία παρενεργειών, κάνοντάς τους αυτές τις ημέρες τα ασφαλέστερα φάρμακα που ενισχύουν την απόδοση (PED). Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το RAD140 δεν θα προκαλέσει καταστολή ούτε θα προκαλέσει κάποια από τις παρενέργειες που συνήθως σχετίζονται με τα στεροειδή. Επιπλέον, παρότι είναι από του στόματος ενώσεις, τα SARMS δεν είναι τοξικά για το ήπαρ, και έτσι είναι το RAD140. Τέλος, η τεστολόνη δεν αλληλεπιδρά με το ένζυμο αρωματάσης, επομένως δεν θα υπάρξουν οιστρογονικές παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται ως αυτόνομο PED ή με άλλες μη αρωματικές ενώσεις.

Που να αγορασετε το Testolone / RAD 140;

Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση της Testolone / RAD 140. Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd, ως Κίνα επαγγελματίας προμηθευτής της SARMS, έχει αφιερώσει στην παροχή διαφόρων SARMS με ευνοϊκή τιμή. Μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο sales@fengzusw.com για ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές γνώσεις. Ανυπομονούμε την ερώτησή σας.


Back