Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Pure σκόνη Ιδεβενόνη του χρησιμοποιεί οφέλη και online

May 08, 2017

Ιδεβενόνη(προφέρεται μάτι-deb-eh-γνωστή, εμπορικά ονόματα Catena, Raxone, Sovrima, μεταξύ άλλων) είναι ένα φάρμακο που αναπτύχθηκε αρχικά από την φαρμακευτική εταιρεία Takeda για τη θεραπεία της νόσου του Alzheimer και άλλων γνωστικών ελαττωμάτων. Αυτό έχει επιτευχθεί με περιορισμένη επιτυχία. Η ελβετική εταιρεία φαρμάκων Santhera έχει αρχίσει να ερευνήσει για την θεραπεία των νευρομυικών νοσημάτων. Το 2010, έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες κλινικές δοκιμές για τη θεραπεία του Friedreich αταξία και μυϊκή δυστροφία Duchenne. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 το φάρμακο δεν έχει εγκριθεί για τις ενδείξεις αυτές στην Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη, αλλά έχει εγκριθεί για τη θεραπεία της κληρονομική οπτική νευροπάθεια Leber (Κληρονομική) στην Ευρώπη.

Idebenone.jpg

ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Η ΙΔΕΒΕΝΌΝΗ;

Ιδεβενόνηείναι ένα συνθετικό ανάλογο του συνενζύμου Q10. Το συνένζυμο Q10 (ουβικινόνη) – βιταμίνη-όπως Ένωση που παράγεται στο ήπαρ υπό παραλαβή στην απαιτούμενη ποσότητα από βιταμίνες Β2, Β3, Β6, C, φολικό και παντοθενικό οξύ. Σε περίπτωση έλλειψης οποιασδήποτε από αυτές τις βιταμινης σύνθεση του συνενζύμου Q10 που καταστέλλεται. Ουβικινόνη διεγείρει την παραγωγή των μορίων του πρωτογενούς ενέργειας – τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP). Με την ηλικία, το περιεχόμενο του συνενζύμου στον οργανισμό πέφτει, και είναι χρήσιμη για την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και αποτρέπει εκφυλιστικές ασθένειες. Η χρήση του φυσικό συνένζυμο Q10 έχει πολλούς περιορισμούς. Μόριο ουβικινόνη είναι αρκετά μεγάλο (περίπου 50 άνθρακα υπολείμματα στις αλυσίδες πλευρά), και έχοντας μια υψηλή Υδροφοβικότητα παρεμποδίζει το πέρασμά του μέσω της μεμβράνης. Επιπλέον, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, αντί για το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει pro οξειδωτικές ιδιότητες soedineniya. S, ώστε να ξεπεράσει τις ελλείψεις αυτές, προσπαθεί να συνθέσει παράγωγα του συνενζύμου Q10, διατηρεί όλες τις ιδιότητές του θετική φυσικό αντίστοιχο, αλλά στερείται τα μειονεκτήματά. Μέχρι σήμερα, μόνο ένα από την πολυφωνία των συντίθεται μόρια σε αυτήν την σειρά έχει εγκριθεί ως φάρμακο. Ιδεβενόνη αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων με την προστασία των νευρωνικών μεμβρανών και μιτοχόνδρια από ζημιά.

Οφέλη της Ιδεβενόνη σκόνη

1. Ιδεβενόνη αυξάνει αυξητικού παράγοντα νεύρων (NGF) στον εγκέφαλο.

2. Ιδεβενόνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και επηρεάζει θετικά τη χημεία του εγκεφάλου.

3. η ιδεβενόνη έχει αποδειχθεί για την προώθηση της μεταφοράς πληροφοριών σε όλη το μεσολόβιο, η μεμβράνη

χωρίζει το δεξιά και αριστερά ημισφαίρια.

4. η ιδεβενόνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της νόσου του Alzheimer και να ελαττώσει τη ζημία από εγκεφαλικά επεισόδια.

5. ιδεβενόνη μπορεί να αυξήσει την παραγωγή του εγκεφάλου των νευροδιαβιβαστών σεροτονίνη, ντοπαμίνη, αδρεναλίνη, και

noradrenanlin.

Πού να αγοράσετε Ιδεβενόνη σκόνη;

Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση των Ιδεβενόνη σκόνη. Ξι Αν Fengzu βιολογικής τεχνολογίας Co, Ltd, ως επαγγελματίας προμηθευτής Κίνα μονομερούς, έχει έχει αφιερώσει στην παροχή διαφόρων μονομερών με ευνοϊκό τιμή. Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε sales@fengzusw.com άμεσα για μια ανταγωνιστική τιμή και την επαγγελματική γνώση. Για μακρύ χρόνο συνεργασίας, δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμο. Ανυπομονούμε ερώτησής σας.


Back