Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Benedits της Ostarine (MK 2866), παρενέργειες και αγοράστε-FZBIOTECH SARMS LAB

Feb 06, 2018

Το θέμα των SARMs (ή των εκλεκτικών ρυθμιστών των ανδρογονικών υποδοχέων) υπήρξε αμφιλεγόμενο από τις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν πρωτοεμφανίστηκαν στην επικρατούσα επιστήμη. Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι οι SARMs δεν ήταν πολύ πριν από αυτή την περίοδο. Στη δεκαετία του 1940, τα στεροειδή SARMs έχουν χρησιμοποιηθεί για ιατρική χρήση σε πολλαπλές ασθένειες όπως ο καρκίνος, ο υπογοναδισμός, η οστεοπόρωση και πολλές άλλες ασθένειες που επηρεάζουν τη σπατάλη των μυών και των οστών. Αυτά τα SARM είχαν πολύ ισχυρή επίδραση στην οικοδόμηση των μυών λόγω της «υψηλής συγγένειάς» τους, η οποία σε μη επιστημονικούς όρους σημαίνει ότι η έλξη σε έναν υποδοχέα είναι υψηλή και αυτό κάνει τη χημική αντίδραση στο σώμα πιο ισχυρή.

Το Ostarine , επίσης γνωστό ως MK-2866, είναι ένα SARM (επιλεκτικό δομοστοιχείο υποδοχέα ανδρογόνων) που δημιουργήθηκε από το GTx για την αποφυγή και την αντιμετώπιση της σπατάλης των μυών. Μπορεί αργότερα να είναι μια θεραπεία για την αποφυγή της ατροφίας (απόλυτη σπατάλη ενός τμήματος του σώματος), καχεξία, σαρκοπενία και ορμονική ή τεστοστερόνη αντικατάσταση θεραπεία.

Οφέλη από το Ostarine

Το MK-2866 χρησιμοποιεί τα αναβολικά αποτελέσματά του στον μυϊκό ιστό, ώστε να μην είναι μόνο μια πιθανή θεραπεία για την απώλεια μυϊκών παθήσεων, αλλά φέρνει απίστευτα οφέλη στους αθλητές που θέλουν να χτίσουν μυς. Είναι επίσης ένας παράγοντας για τη μείωση του εκφυλισμού κατά τους χρόνους ανάκαμψης από σοβαρή χειρουργική επέμβαση ή παρόμοιες καταστάσεις.

* Το Ostarine έχει υποβληθεί σε 8 επιστημονικές δοκιμές από την GTx με περίπου 600 άτομα και 3 μελέτες αποδοτικότητας. Μια τετράμηνη ιατρική δοκιμή Φάσης IIb που περιλαμβάνει 159 ασθενείς έδειξε πλήρη ώθηση στη συνολική άλιπη μυϊκή μάζα σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο και δευτερεύον στόχο αύξησης της μυϊκής δύναμης.

Από την άποψη του bodybuilding, οι χρήστες του Ostarine έχουν αποδείξει ότι το MK-2866 μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μυϊκής μάζας και των επιπέδων αντοχής.

Παρενέργειες του Ostarine

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine είναι περιορισμένες καθώς φαίνεται ότι είναι ένα φιλικό φάρμακο σχετικής παρενέργειας. Πολλές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αναβολικά στεροειδή δεν θα υπάρχουν με αυτό το SARM. Ωστόσο, μερικοί, αν και ήπια.

Οιστρογόνα: Οι παρενέργειες του Ostarine δεν πρέπει να περιλαμβάνουν αυτές της οιστρογονικής φύσης καθώς το SARM δεν αρωματοποιεί. Δεν υπάρχει μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο που σχετίζεται με αυτό το φάρμακο. Δεν μπορεί να συμβεί κατακράτηση νερού, φούσκωμα, γυναικομαστία ή υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω κατακράτησης νερού. Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν ότι μπορεί να εμφανιστούν κάποιες αυξήσεις του υπάρχοντος οιστρογόνου, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ήπια και δεν επαρκούν για να δικαιολογηθεί η χρήση αντι-οιστρογόνου. Εάν αυτή η πολύ μικρή αύξηση αφορά, αν χρησιμοποιείται αντι-οιστρογόνο, μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τα επίπεδα των οιστρογόνων σας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ορμονικές ανισορροπίες και συναφείς επιδράσεις.

Ανδρογόνο: Οι ανδρογονικές παρενέργειες του Ostarine, παρότι επηρεάζουν άμεσα τον υποδοχέα ανδρογόνων, δεν πρέπει να υπάρχουν. Αυτή η ένωση δεν μετατρέπεται σε DHT. η ακμή και η απώλεια μαλλιών δεν μπορούν να συμβούν. Οι ανδρογονικές παρενέργειες που σχετίζονται με τη φθορά σε γυναίκες είναι επίσης αδύνατες. Καθώς δεν υπάρχει άμεση ανδρογόνο δραστηριότητα που σχετίζεται με την DHT, τα προβλήματα προστάτη θα πρέπει επίσης να είναι ανύπαρκτα.

Που να αγορασετε το Ostarine (MK 2866);

Μπορεί να έχετε βαθιά γνώση του Ostarine. Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd, ως επαγγελματίας προμηθευτής της Κίνας SARMS, έχει αφιερώσει στην παροχή διάφορων σκόνη σαρμ με ευνοϊκή τιμή. Μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο sales@fengzusw.com για ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές γνώσεις. Ανυπομονούμε την ερώτησή σας.


Back