Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Τα παράσιτα της Nattokinase χρησιμοποιούν οφέλη και σε απευθείας σύνδεση

May 16, 2017

Η νατοκκινάση είναι ένα από τα πολλά ένζυμα που απομονώνονται από το ζυμωμένο προϊόν διατροφής που είναι γνωστό ως Nattō (βρασμένες σόγια που έχουν υποστεί ζύμωση ειδικά με τα βακτήρια Bacillus subtilis) και αρχικά ήταν κινασία, εξ ου και το όνομά της. Πρόκειται για πρωτεϊνάση σερίνης της κατηγορίας σουμπτιλισίνης για την τεχνική του ονομασία και χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα για την υγεία λόγω των ινωδολυτικών ιδιοτήτων του (μπορεί να αποικοδομείται ενζυματικά ινώδες, το οποίο θεωρείται ότι μειώνει τα καρδιαγγειακά επεισόδια εμποδίζοντας το σχηματισμό θρόμβων και το μεταγενέστερο αίμα θρόμβωση).

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ NATTOKINASE

Η νατοκκινάση είναι ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗ όταν λαμβάνεται από το στόμα σε ποσότητες που βρίσκονται συνήθως σε τρόφιμα. Η σκόνη νατοκκινάσης είναι ένα φυσικό συστατικό της natto food natu. Έχει συνηθισθεί να καταναλώνεται σε ιαπωνικές καλλιέργειες για εκατοντάδες χρόνια.

Η σκόνη νατοκκινάσης είναι ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗ όταν λαμβάνεται από το στόμα ως φάρμακο. Η λήψη δύο δόσεων ενός συγκεκριμένου προϊόντος που περιέχει ναττοκινάση (Flite Tabs) φαίνεται να είναι ασφαλής. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν η λήψη περισσότερων από δύο δόσεων είναι ασφαλής.

Χρήσεις σκόνης Nattokinase

Η νατοκκινάση μπορεί να είναι δυνητικά χρήσιμη ως θρομβωτικό και αραιωτικό αίματος και θεωρείται από ορισμένους στην κοινότητα της εναλλακτικής ιατρικής ως πιθανή επικουρική θεραπεία σε καρδιαγγειακές παθήσεις. Υπάρχουν κάποια στοιχεία για την αποτελεσματικότητά του. Έχουν αναφερθεί πιθανές παρενέργειες. Σε μια περίπτωση, ένας ασθενής που έλαβε ταυτόχρονα ασπιρίνη και 400 mg ναττοκινάσης ημερησίως για επτά συνεχείς ημέρες για να αποτρέψει αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη οξεία παρεγκεφαλιδική αιμορραγία.

Οφέλη της σκόνης νατοκκινάσης

Καθώς το ένζυμο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 1000 χρόνια και υποστηρίζεται σταθερά από επιστημονικές μελέτες για τα πολλά οφέλη για την υγεία του. Ο ακόλουθος κατάλογος προσφέρει ορισμένα οφέλη για την υγεία από τη συμπλήρωση με το Nattokinase, καθώς και μερικές από τις συναρπαστικές έρευνες που πραγματοποιούνται για το Nattokinase και τις εφαρμογές του στην ανθρώπινη υγεία και την πρόληψη / διαχείριση ασθενειών:

Έχει αποδειχθεί ότι σταθεροποιεί και βοηθά στη γαστρεντερική οδό.

Μπορεί να βοηθήσει στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης

Βοηθήματα κατά την πρόληψη σχηματισμού θρόμβων αίματος και ενισχύσεων στην φυσική διάλυση υφισταμένων θρόμβων

Επιτυγχάνει τη διάλυση του ινώδους και ενισχύει τη φυσική ικανότητα του συστήματος να διατηρεί τα αιμοφόρα αγγεία καθαρά

Αυξάνει τη φυσική παραγωγή του πλασμίνης καθώς και άλλα σημαντικά συστατικά που διαλύουν το θρόμβο αίματος, όπως η ουροκινάση

Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της στηθάγχης, του εγκεφαλικού επεισοδίου, των κιρσών, των μυϊκών σπασμών και του πόνου.

Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου - Μελέτες έχουν δείξει ότι το Nattokinase βοηθά στη διάσπαση και τη διάλυση των θρόμβων αίματος. Στην πραγματικότητα, η έρευνα επιβεβαιώνει ότι κατέχει τέσσερις φορές περισσότερη ινωδολυτική δράση από την πλασμίνη, τον φυσικό παράγοντα κατά του θρόμβου του σώματος.

Που να αγορασετε το Nattokinase Powder;

Μπορεί να έχετε βαθιά γνώση της Nattokinase Powder. Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd, ως Κίνα επαγγελματίας προμηθευτής του μονομερούς, έχει αφιερώσει στην παροχή διάφορων μονομερών με ευνοϊκή τιμή. Μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο sales@fengzusw.com για ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές γνώσεις. Για μακρόχρονη συνεργασία, είναι διαθέσιμα δωρεάν δείγματα. Ανυπομονούμε την ερώτησή σας.


Back