Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Πώς η μινοξιδίλη βοηθά στην μείωση της τριχόπτωσης και αύξηση της τριχοφυΐας

Feb 28, 2017

Η μινοξιδίληχρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε μορφή ταμπλέτας ως ένα φάρμακο για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, αλλά είχε παρατηρήσει ότι μερικοί ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με μινοξιδίλη βιώσει υπερβολική τριχοφυΐα (υπερτρίχωση) ως παρενέργεια. Περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι από την εφαρμογή του Minoxidil σε μορφή διαλύματος απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής, θα μπορούσε να αποδειχθεί να είναι επωφελής για εκείνες βιώνει την απώλεια μαλλιών επίκαιρο.

Minoxidil.jpg

Πώς η μινοξιδίλη βοηθά στην μείωση της τριχόπτωσης και αύξηση της τριχοφυΐας

Ενώ minoxidil ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών και τα μαλλιά απώλεια σταθεροποίησης, δεν είναι γνωστό το ακριβές μοριακό μηχανισμό που λειτουργεί στα κύτταρα που οδηγούν σε τριχοφυΐα από την μινοξιδίλη. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι minoxidil διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία γύρω από τα τριχοθυλάκια, αυξάνοντας την παροχή θρεπτικών συστατικών και την ενθάρρυνση αυξημένη τριχοφυΐα, εντούτοις, αυτό εξακολουθεί να είναι μια αναπόδεικτη θεωρία, ως αγγειοδιασταλτικό φάρμακα εκτός από μινοξιδίλη δεν φαίνεται να προωθήσει την αύξηση τρίχας.

Διάγραμμα που δείχνει την απάντηση σε Minoxidil μια άλλη θεωρία είναι ότι η τοπική μινοξιδίλη προκαλεί σημαντική αύξηση στη σύνθεση DNA στα κύτταρα του θύλακα της τρίχας. Minoxidil είναι ένα σταθερό και ανενεργό φάρμακο. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα της κεφαλής και απορροφώνται από το δέρμα που Minoxidil μετατρέπεται σε μια ενεργή, ασταθές προϊόν ονομάζεται «Minoxidil θειώδες». Το σώμα μας παράγει ένα καταλύτη που ονομάζεται Σουλφονυλίου τρανσφεράση που μετατρέπει την ανενεργή Minoxidil σε η ασταθής ενεργό θειώδες Minoxidil. Minoxidil θειώδες ενεργοποιεί διαύλους καλίου στα κύτταρα και αυτό πιστεύεται ότι θα οδηγήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών. Ενώ δεν υπάρχει καμία πειστική απόδειξη ως προς το γιατί Minoxidil ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, το γεγονός είναι ότι, αυτό είναι σε διάφορους βαθμούς.


Να πάρει το καλύτερο από την μινοξιδίλη σκόνη

Η μινοξιδίλη μπορεί να μειώσει τα μαλλιά απώλεια και ενίσχυση τριχοφυΐας, ο βαθμός της επιτυχίας εξαρτάται συχνά δύναμη του Minoxidil. Η μινοξιδίλη σκευάσματα που συνιστούν οι γιατροί μας ποικίλουν από μια ήπια λοσιόν 4% σε μια ισχυρότερη 5% να ανακτήσει λοσιόν, ή μια επιπλέον αντοχής 12,5% κρέμα γάλακτος, που είναι μια μορφή του Minoxidil χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολύ πεισματάρης μπαλώματα του αραίωση των μαλλιών και φαλάκρα, ανάλογα με το τι είναι Συνιστάται για τον πάσχοντα απώλεια μεμονωμένες τρίχες.

Μια καθολική κλινική μαλλιών απώλεια θεραπεία μάθημα αποτελείται από περισσότερο από μινοξιδίλη ή Propecia, εάν συνταγογραφηθεί, βρίσκουμε ότι «ενισχυτές μαθήματα θεραπεία» είναι εξίσου σημαντικές. Μάθετε περισσότερα για το πώς μια καθολική κλινική μαλλιών απώλεια θεραπεία πορεία εξασφαλίζει την υψηλότερη πιθανότητα της τριχοφυίας και θεραπεία φυσικά ενισχυτές.


Ανεπιθύμητες ενέργειες

Όπως τα περισσότερα άλλα φάρμακα μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες από τη χρήση του Minoxidil. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια θεραπεία δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στο κέντρο Belgravia στο Λονδίνο εκτιμάται ότι λιγότερο από ένα στα εκατό (1%) περιστατικά παρενεργειών από τη χρήση του Minoxidil. Παρενέργειες από τη μινοξιδίλη κυμαίνονταν από ήπιους του προσώπου αύξηση τρίχας, πονοκεφάλους, εξανθήματα και αίσθημα παλμών. Όλα ήταν ήπιες και απαιτείται καμία ιατρική θεραπεία. Ότι μειώνεται είτε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη χρήση του Minoxidil, ή λίγο μετά τη διακοπή χρήση του Minoxidil.


Πού να αγοράσετε σκόνη μινοξιδίλη;

Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση του Minoxidil. Ξι Αν Fengzu βιολογικής τεχνολογίας Co, Ltd, ως επαγγελματίας προμηθευτής Κίνα μονομερούς, έχει έχει αφιερώσει στην παροχή διαφόρων μονομερών με ευνοϊκό τιμή. Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε sales@fengzusw.com άμεσα για μια ανταγωνιστική τιμή και την επαγγελματική γνώση. Για μακρύ χρόνο συνεργασίας, δωρεάν δείγματα είναι διαθέσιμο. Ανυπομονούμε ερώτησής σας.


Back