Banner
Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Γεωργική Εφαρμογή του Υδροχλωρικού 5-Αμινοεβουλινικού Οξέος (5-ALA HCL)

Nov 06, 2018

Το 5-αμινολεβουλινικό οξύ υδροχλωρικό είναι επίσης γνωστό 5-ala Hcl, 5-ala είναι η ενδογενής ουσία των οργανισμών, και είναι η πρόδρομη ουσία της ζωικής αιμάτωσης και της βιοσύνθεσης φυτών χλωροφύλλη. Προς το παρόν, η σταθερότητα του 5-ala δεν είναι υψηλή, γενικά με τη μορφή άλατος υδροχλωρικού οξέος. Ως νέος τύπος παρασιτοκτόνου ενεργοποιημένου με φωτισμό με υψηλή περιβαλλοντική συμβατότητα και επιλεκτικότητα, χρησιμοποιείται ευρέως στον αγροτικό τομέα.

Ρυθμιστής ανάπτυξης φυτών:
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το 5-ala hcl έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Για τη ρύθμιση της σύνθεσης της χλωροφύλλης, τη βελτίωση της σταθερότητας της χλωροφύλλης και του ⅱ, τη βελτίωση της φωτοσυνθετικής αποτελεσματικότητας, την προώθηση της φωτοσύνθεσης, την προώθηση της διαφοροποίησης των φυτικών ιστών, την αναστολή της αναπνοής στο σκοτάδι, την επέκταση των οδοντικών και άλλων βασικών φυσιολογικών δραστηριοτήτων. Ως εκ τούτου, δεν είναι απλώς ένα βιολογικό μεταβολικό ενδιάμεσο προϊόν, αλλά συμμετέχει και στη διαδικασία ρύθμισης της ανάπτυξης και ανάπτυξης των φυτών, έχει την ίδια φυσιολογική δράση των φυτικών ορμονών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρυθμιστής ανάπτυξης φυτών στη γεωργική παραγωγή.

Εντομοκτόνα φιλικά προς το περιβάλλον:
Τα ζιζανιοκτόνα που παράγονται χρησιμοποιώντας 5-ala hcl μπορούν να εξοντώσουν ζιζάνια των δικοτυλήδων και είναι αβλαβή για καλλιέργειες όπως δημητριακά, σιτάρι και κριθάρι, τα οποία ανήκουν σε μονοκοτυλήδονα και έχουν επιλεκτικά αποτελέσματα καταπολέμησης ζιζανίων. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους λειτουργεί. Αναστέλλει την γονιδιακή έκφραση του GLUTR και αποτρέπει την σύνθεση 5-ala hcl έτσι ώστε το φυτό τελικά να πεθάνει από έλλειψη 5-ala. Η σύνθεση 5-αία σε θηλαστικά δεν περνάει από την οδό C5, έτσι η χρήση τέτοιων ζιζανιοκτόνων δεν επηρεάζει δυσμενώς το ανθρώπινο σώμα.
Μπορεί να ανακουφίσει τον μηχανισμό ρύθμισης της σύνθεσης 5-ala, να προάγει τη σύνθεση 5-ala, όπως το acifluorferr methyl μπορεί να αναστείλει τη σύνθεση της αίμης στα φυτά, έτσι ώστε η συσσώρευση της ένωσης 5-ala και της πορφυρίνης, που προκαλείται από το φως της αντίδρασης υπεροξειδίου. Αλλά επειδή η τιμή αγοράς του 5-ala hcl είναι υψηλότερη και χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση για το ζιζανιοκτόνο, είναι πολύ ακριβό και είναι δύσκολο να εφαρμοστεί άμεσα.

Εντομοκτόνο:
Μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία εντόμων όπως Musca domestica, κατσαρίδες και βιοχημικές μεταβολικές ανισορροπίες, έτσι ώστε ο σπασμός των εντόμων και ακόμη και ο θάνατος, καθώς και η μελέτη του 5-ala ως κύριου συστατικού της δράσης φυτοφαρμάκου πορφυρίνης της Jinyuan District Το Taiyuan, η κινεζική ακρίδα, 7δ στην ομάδα θεραπείας αρσενικών εντόμων, όλοι πέθαναν και η ομάδα ελέγχου των αρσενικών σκοτώθηκε περίπου στο μισό. Δεν υπήρξε σημαντική διαφορά στον αριθμό των γυναικών θανάτων σε χαμηλές συγκεντρώσεις.
Η αρχή είναι: Η ενεργοποίηση 5-ala μπορεί να παράγει αντιδραστικό οξυγόνο. Μέσω της διαδικασίας φωτοσύνθεσης των φυτών ή της χημικής σύνθεσης των παρασίτων που ενεργοποιούν το φως του ήλιου σε εντομοκτόνο ακτινοβολίας και απομάκρυνση εντόμων. Η μελέτη αυτή δείχνει ότι είναι μια αβλαβής φυσική ουσία με βιοδιασπασιμότητα και δεν προκαλεί αντίσταση στα έντομα.

Πού να αγοράσετε 5-ala hcl σκόνη;
Μπορεί να έχετε βαθιά γνώση του 5-ala hcl. Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd, ως Κίνα επαγγελματίας προμηθευτής 5-ala hcl, έχει αφιερώσει στην παροχή διαφόρων 5-ala hcl σκόνη με ευνοϊκή τιμή. Μπορείτε να στείλετε e-mail απευθείας στο sales@fengzusw.com για ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές γνώσεις. Για μακρόχρονη συνεργασία, είναι διαθέσιμα δωρεάν δείγματα. Ανυπομονούμε την ερώτησή σας.

Back