Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Μονομερές

υαλουρονικό οξύ για δέρμα Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ
COA του Υαλουρονικού Οξέως
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες για τη σκόνη υαλουρονικού οξέος

Άλλο όνομα: ένεση υαλουρονικού οξέος, ενέσιμη σκόνη υαλουρονικού οξέος

Καθαρότητα: 99% με HPLC
Εμφάνιση: Λευκός κρύσταλλος ή κρυσταλλική σκόνη
CAS αριθ.: 9004-61-9
Αριθ. EINECS: 232-678-0
Μοριακός τύπος: C28H44N2O23
Μοριακό Βάρος: 776,6486
Πηγή: Ζυμωμένη
Βαθμός: Καλλυντικά / Τρόφιμα / Ενέσεις


Λειτουργία της σκόνης υαλουρονικού οξέος

1. Κόνις υαλουρονικού οξέος Μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος, να αναβάλει τη γήρανση του δέρματος.
2. Σκόνη υαλουρονικού οξέος Μπορεί να προωθήσει τον πολλαπλασιασμό και τη διαφοροποίηση των επιδερμικών κυττάρων, την απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου.
3. Σκόνη υαλουρονικού οξέος Μπορεί να αποτρέψει και να επιδιορθώσει βλάβη του δέρματος. Το υδατικό διάλυμα υαλουρονικού οξέος έχει υψηλό ιξώδες.
4. Πούδρα Υαλουρονικού Οξέως Μπορεί να γίνει πάχυνση της υδατικής φάσης και να επικαλυφθεί ομοιόμορφα αφού η γαλακτωματοποίηση της ελαιώδους φάσης είναι εξαιρετική, έχει τη σταθερή γαλακτωματοποίηση. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά ενυδατικά συστατικά καλλυντικών υψηλής τεχνολογίας, καλή συμβατότητα.
5. Κρέμα υαλουρονικού οξέος Μπορεί να προστεθεί σε σχεδόν όλα τα καλλυντικά ομορφιάς, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε κρέμα, λοσιόν, λοσιόν, ουσία, καθαριστικά, μπάνιο, πλύσιμο μαλλιών, βρύα, επέκταση, κραγιόν και άλλα καλλυντικά, το γενικό περιεχόμενο είναι 0,05-0,5%.


Χρήσεις σκόνης υαλουρονικού οξέος

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:

Hyaluronan μέσω της στοματικής χορήγησης μετά την απορρόφηση της πέψης, αυξάνει in vivo σύνθεση υαλουρονάνης τον πρόδρομο, προκαλεί στην επιδερμίδα και την υαλουρονάνη του άλλου οργανισμού την προκύπτουσα αύξηση της ποσότητας, έτσι επιτρέπει στο δέρμα να διατηρήσει την ιδιότητα κατακράτησης νερού για να αυξήσει, πλούσια ελαστικότητα, μείωση ρυτίδων.

 

Ιατρικές εφαρμογές:

Το Hyaluronan μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια, όπως μεταμόσχευση κερατοειδούς, χειρουργική επέμβαση καταρράκτη, χειρουργική επέμβαση γλαυκώματος και χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς. Το Hyaluronan μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας του γόνατος. Χορηγούνται ως μία πορεία εγχύσεων στην άρθρωση του γόνατος, η οποία πιστεύεται ότι συμπληρώνει το ιξώδες του ρευστού της άρθρωσης, λιπαρώντας έτσι την άρθρωση, απορροφώντας την άρθρωση και παράγοντας ένα αναλγητικό αποτέλεσμα. Η υαλουρονάνη έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στη σύνθεση των βιολογικών ικριώματα για εφαρμογές επούλωσης πληγών. Αυτά τα ικριώματα τυπικά έχουν πρωτεΐνες όπως

φιμπρονεκτίνη συνδεδεμένη με την υαλουρονάνη για να διευκολύνει τη μετανάστευση κυττάρων στο τραύμα. Το Hyaluronan χρησιμοποιείται επίσης σε αντι-συγκολλητικά προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στην χειρουργική της πυέλου και της κοιλίας για την πρόληψη των μετεγχειρητικών συμφύσεων.

 

Καλλυντικές εφαρμογές:

Hyaluronan έχει εξαιρετική ικανότητα διατήρησης της υγρασίας, που ονομάζεται Φυσικός παράγοντας υγρασίας στον κόσμο. Η υαλουρονάνη είναι ένα συνηθισμένο συστατικό σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύ αποτελεσματικό τοπικό υγροποιητικό. Το 2003,

η FDA ενέκρινε ενέσεις υαλουρονάνης για την πλήρωση των ελαττωμάτων των μαλακών μορίων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις ρυτίδες του προσώπου, την αύξηση των χειλιών, τη μείωση των πτυχών και των ρυτίδων και την αφαίρεση των ουλών.

 

Εφαρμογές ιπποειδών:

Το hyaluronan χρησιμοποιείται στη θεραπεία των αρθρικών διαταραχών σε άλογα, ιδιαίτερα σε ανταγωνιστικές ή βαριές μορφές εργασίας. Ενδείκνυται για δυσλειτουργίες αρθρώσεων καρπικών και τενοντοκλειδών, που χρησιμοποιούνται ειδικά για αρθρίτιδα που σχετίζεται με οστεοαρθρίτιδα ιπποειδών. Μπορεί να εγχυθεί απευθείας σε μια προσβεβλημένη άρθρωση ή ενδοφλεβίως για λιγότερο εντοπισμένες διαταραχές. Μπορεί να προκαλέσει ήπια θέρμανση της άρθρωσης εάν εγχυθεί απευθείας, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την κλινική έκβαση. Το ενδοαρθρικά χορηγούμενο φάρμακο μεταβολίζεται πλήρως σε λιγότερο από μία εβδομάδα.


Πακέτο & Παράδοση
Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express
Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή
Συσκευασία: 1-5kg / τσάντα αλουμινίου, μέγεθος: 22εκ (πλάτος) * 32εκ (μήκος)
15-25kg / τύμπανο, μέγεθος: 38εκ (Διάμετρος) * 50εκ (ύψος)
Αποθήκευση: Φυλάσσετε μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

Hyaluronic Acid.jpg


Hyaluronic Acid.jpg


Εικόνα εταιρείας

Hyaluronic Acid.jpg


Hyaluronic Acid.jpgXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές υαλουρονικού οξέος της Κίνας, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη, τιμή, βιολογικά, 100% καθαρή, φύση, και GMP υαλουρονικό οξύ εργοστάσιο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και καλωσορίζουμε στο χονδρικό και υψηλής ποσότητας υαλουρονικό οξύ, φυσικό υαλουρονικό οξύ, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, υαλουρονικό οξύ, 9004-61-9, 232-678-0, υαλουρονικό οξύ για το δέρμα, ένεση υαλουρονικού οξέος, σκόνη υαλουρονικού οξέος από εμάς.

Εξεταστική