Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

Κουκουτσέλαιο σταφυλιών για δέρμα Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού

Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού

Αλλο όνομα

Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού

Προσδιορισμός

Λινολεϊκό οξύ 68% -87%

Εμφάνιση

Κίτρινο λιπαρό υγρό

Δείγμα

20 ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Ψυχρής πίεσης

Μέρος φυτού

Σπόρος

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά


Εισαγωγή

Το έλαιο σταφυλιού εξάγεται από τους σπόρους σταφυλιών, συνήθως σταφυλιών κρασιού. Δεδομένου ότι οι σπόροι σταφυλιών συνήθως απορρίπτονται ως μέρος της διαδικασίας οινοποίησης, η εξαγωγή και η πώληση μπορεί να είναι μια κερδοφόρα παράκαμψη, καθώς και μια αποτελεσματική χρήση ενός υποπροϊόντος. Τον εικοστό αιώνα, το έλαιο σταφυλιού άρχισε να υποβάλλεται σε επεξεργασία και να πωλείται σε πολύ μεγαλύτερο όγκο, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Στα καλλυντικά, το λάδι σταφυλιού χρησιμοποιείται ευρέως. Συχνά συνδυάζεται με άλλα έλαια για να κάνει λάδι μασάζ, καθώς γλιστρά καλά στο δέρμα και έχει επίσης ενυδατικές ιδιότητες. Φαίνεται να βοηθά στην επιδιόρθωση του δέρματος, καθώς έχει ελαφρώς στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Τα οφέλη του λαδιού μας είναι ότι χρησιμοποιείται ως βραχυπρόθεσμο φυσικό συντηρητικό στα προϊόντα του σώματος, ενώ άλλοι το ενσωματώνουν σε ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά και σε ποικιλία άλλων προϊόντων.


Οφέλη

1. Ρυθμίστε τις ενδοκρινικές διαταραχές που προκαλούνται από το ξηρό δέρμα, μειώστε τη μελανίνη, τη λεύκανση του δέρματος, την αφαίρεση του μελάσματος.

2. Αντιοξειδωτικό, αραιώστε τον λεκέ.

3. Διεγείρετε την κυτταρική διαίρεση και την αναγέννηση των ιστών, την ενεργοποίηση των επιφανειακών κυττάρων, τη μείωση των ρυτίδων και τη γήρανση.

4. Αυτό το λάδι σπόρου σταφυλιών συνειδητοποιεί τη λειτουργία του καρκίνου κατά του προστάτη, τον ρόλο του όγκου κατά του ήπατος, αλλά και κατά του νευρικού συστήματος.

5. Η καταστολή και η απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, παίζουν το ρόλο της αντικαρκινικής και της αλλεργίας.


Χρήσεις

1. Μερικές σταγόνες Grapeseed Carrier Oil μπορούν να τρίβονται στο δέρμα μετά το ξύρισμα, καθώς οι στυπτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες βοηθούν στη θρέψη, τη σύσφιξη και την επιδιόρθωση του δέρματος.

2. Μπορεί να προστεθεί σε καλλυντικά προϊόντα όπως βάλσαμο για τα χείλη, κρέμες, ενυδατικά, αντιηλιακά και λοσιόν για να καθυστερήσει η εμφάνιση του γηράσκοντος δέρματος με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

3. Για να καθαρίσετε το μακιγιάζ όπως eyeliner, σκιά ματιών και μάσκαρα, ρίξτε μερικές σταγόνες λαδιού σε ένα βαμβάκι και σκουπίστε απαλά τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες.

4. Για να εξαλείψετε την πιτυρίδα και το φριζάρισμα, μειώνοντας παράλληλα την τριχόπτωση, αναμίξτε 10 σταγόνες Grapeseed Carrier Oil με 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο ασβέστη και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να ρυθμίσετε τα μαλλιά και ενισχύει την απαλότητα και την απαλότητα του.

5. Για μασάζ κεφαλής που βελτιώνει τη γνώση, αναμίξτε 90 ml (3 fl. Oz.) Grapeseed Oil με 7 σταγόνες Λάδι Rosemary πριν το τρίψετε απαλά στο τριχωτό της κεφαλής.


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Grape Seed Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Grape Seed Oil price.jpg


Εξεταστική