Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Καλλυντικά πρώτων υλών

Glabridin 40 σε σκόνη

Glabridin 40 σε σκόνη
COA της Glabridin
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σκόνη Glabridin είναι ένα από τα κύρια δραστικά συστατικά της γλυκόριζας και αναγνωρίζεται ως φυσικό συστατικό λεύκανσης με πλήρεις λειτουργίες. Μετά από χρόνια χρήσης, αποδείχθηκε ασφαλές και αποτελεσματικό. Το Glabridin χρησιμοποιείται ευρέως στα διεθνή καλλυντικά υψηλής ποιότητας. Εκτός από τα ιαπωνικά και κορεατικά καλλυντικά, οι Lancome, Dior και Chanel περιέχουν επίσης Glabridin.

Glabridin powder

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντοςGlabridin 40 σε σκόνηΑλλο όνομαΓλαμπριντίνη
Προσδιορισμός40%, 90%, 98%ΕμφάνισηΚιτρινωπό καφέ έως λευκή σκόνη
Μοριακός τύποςC20H20O4Μοριακό βάρος324.37
CAS ΟΧΙ.59870-68-7EINECS ΟΧΙ.611-908-7
Υπηρεσία OEMΝΑΙΠρότυποUSP ή EP
ΠιστοποιήσειςISO, KOSHER, FDAΒαθμόςΙατρικά και καλλυντικά
Δομικός τύποςGlabridin Powder.png

Η σκόνη Glabridin είναι μια χημική ένωση που βρίσκεται στο εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας (Glycyrrhiza glabra) ..

Είναι μια ισοφλαβόνη. Αυτό το προϊόν ανήκει σε μια μεγαλύτερη οικογένεια φυτικών μορίων, δηλαδή φυσικών φαινολών.

Χρησιμοποιείται ως συστατικό στα καλλυντικά και αναφέρεται στη Διεθνή Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών (INCI).

Είναι αδιάλυτο στο νερό, αλλά διαλυτό σε οργανικούς διαλύτες όπως η προπυλενογλυκόλη.


Εφαρμογή

1. Το Glabridin έχει ιδιότητες αποχρωματισμού και λεύκανσης. Αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης, μιας χρωστικής που προκαλεί χρωματισμό του δέρματος.

2. Οι μελέτες δείχνουν θετικά αποτελέσματα σε περιοχές όπως η αντιοξειδωτική προστασία λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας (LDL).

3. Αναστολή φλεγμονώδους απόκρισης και πρόληψη του ελεύθερου σχηματισμού αναστέλλοντας την κυκλοοξυγενάση. Ελεύθερες ρίζες, όπως ανιόντα υπεροξειδίων.

4. Η γλαβριδίνη μπορεί επίσης να αποτρέψει το τραχύ δέρμα και έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά αποτελέσματα.



Εξεταστική

You Might Also Like