Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

Έλαιο σπόρων νυχτολούλουδο

Έλαιο σπόρων νυχτολούλουδο
Προδιαγραφή: GLA 10%, 20%
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Ελεύθερο δείγμα, πρότυπο GMP, επαγγελματικός κατασκευαστής
Κατάλογος πετρελαίου FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το έλαιο σπόρων νυχτολούλουδου είναι ψυχρής πίεσης τους σπόρους του βραδινού φυτού primrose. Τα κίτρινα λουλούδια ονομάζονται μόνο επειδή ανοίγουν τη νύχτα. Το βράδυ primrose είναι ένα κοινό άγριο λουλούδι που βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, και τα μέρη της Ασίας. Το φυτό χρησιμοποιείται από ιθαγενείς Αμερικανούς και νωρίς αποίκους ως διατροφική υποστήριξη και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών όπως πονόλαιμο, πόνο στο στομάχι, αιμορροΐδες και μώλωπες. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών, τα ευρωπαϊκά primroses έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης φαρμακευτικά. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, αυτό το πετρέλαιο έχει αποκτήσει για άλλη μια φορά δημοτικότητα λόγω των φαρμακευτικών ιδιοτήτων του και έχει πλέον γίνει ένα κοινό συμπλήρωμα διατροφής.


Βασικός infromation

Όνομα προϊόντος

Έλαιο σπόρων νυχτολούλουδο

Άλλο όνομα

βράδυ primrose αιθέριο έλαιο

Προδιαγραφή

GLA 10%, 20%

Εμφάνιση

Ανοιχτό κίτρινο διαυγές υγρό

Δείγμα

Δωρεάν Προσφορά 20ML

Υπηρεσία OEM

Ναι

Μέθοδος εκχύλισης

Ψυχρής πίεσης

Μέρος εγκαταστάσεων

Σπόρος

Προέλευσης

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Χαλάλ, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμού

Τρόφιμα και Καλλυντικά


Εφαρμογή

Το έλαιο αστάρου βραδιού έχει τα αποτελέσματα της αντιαιμοπεταλίας πήξης, ενισχύοντας τη μνήμη, μειώνοντας την νεφρική ανεπάρκεια, προστατεύοντας το δέρμα, αναστέλλοντας τα βακτηρίδια, ενισχύοντας την ανοσολογική λειτουργία, ανακουφίζοντας τη δυσκοιλιότητα, και αναστέλλοντας την παχιά αύξηση, κ.λπ., και έχει ορισμένες φαρμακολογικές επιδράσεις. Ορισμένες χώρες, όπως η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία, έχουν θεσπίσει νόμους που απαιτούν λινελαϊκό οξύ και λινολενικό οξύ να προστεθούν στο μαγειρικό λάδι. Τα τρόφιμα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους πρέπει να προστίθενται με λινελαϊκό οξύ και λινολενικό οξύ. Λινολεϊκό οξύ και λινολενικό οξύ έχουν γίνει "αστέρια" που έχουν δεσμευτεί για τη διατροφή από τον 21ο αιώνα.


Το βραδινό λάδι έχει μεγάλη θεραπευτική επίδραση στις καρδιαγγειακές παθήσεις, την υπερλιπιδαιμία, τον καρκίνο, τον διαβήτη, τις ιογενείς λοιμώξεις και την παχυσαρκία.


Το έλαιο νυχτολούλουδου χρησιμοποιείται ακόμα για να μειώσει το βάρος, να θρέψει και να προστατεύσει το δέρμα.


Πώς να ues Λάδι νυχτολούλουδο;

1.Used στις καλλυντικές και τοπικές εφαρμογές, το πετρέλαιο primrose βραδιού μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στο δέρμα για να ενυδατώσει και να αποτρέψει την ακμή.

Για να μειώσετε τις πιθανότητες μελλοντικών breakouts, απλά dab 2 ή 3 σταγόνες βράδυ Primrose Πετρελαίου πάνω σπυράκια για να διευκολυνθεί η επούλωση τους


2.Για μείγμα υγραντικό κατάλληλο για χρήση σε ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, αναμίξτε 5 ml έλαιο φορέα νυχτολούλουδου, 20 ml αμυγδαλέλαιο και 5 ml λάδι jojoba


3.For ένα φυσικό έλαιο προσώπου που είναι ιδανικό για χρήση σε ώριμο δέρμα, συνδυάστε τα ακόλουθα συστατικά σε ένα δοχείο: 12 ml Βράδυ Primrose Carrier Oil, 16 ml Ρύζι Bran Carrier Oil, 20 ml Λάδι Αβοκάντο, 2 ml Βιταμίνη Ε, 4 σταγόνες Νερολί Αιθέριο Έλαιο, και 4 σταγόνες Λιβάνι Λάδι.


Πιστοποιητικό Ανάλυσης

Evening Primrose Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Pure Evening Primrose Oil.jpg


Διάγραμμα ροής

Bulk Evening Primrose Oil.jpg


Εξεταστική

You Might Also Like