Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

χρήσεις αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου Καθαρό λάδι ευκαλύπτου

Καθαρό λάδι ευκαλύπτου
Προδιαγραφή: ≥80% cineole
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Δωρεάν δείγμα, GMP Standard, Professional Manufacturer
Λάδι ευκαλύπτου FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αν και η Αυστραλία είναι η προέλευση και η κύρια πηγή καθαρού ελαίου ευκαλύπτου, το δέντρο ευκαλύπτου και η παραγωγή αιθέριου ελαίου εξαπλώθηκαν σε άλλα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, της Ευρώπης, της Ελλάδας, της Κίνας και της Ινδίας. Χρησιμοποιήθηκε για τις απολυμαντικές και αποχρεμπτικές του ιδιότητες στα κινέζικα, ελληνικά, ευρωπαϊκά και αγιουρβεδικά φάρμακα. Από τα 700 είδη ευκαλύπτου σε όλο τον κόσμο, περίπου 500 από αυτά παράγουν αιθέριο έλαιο και η παγκόσμια παραγωγή λαδιού ευκαλύπτου προέρχεται κυρίως από το είδος ευκαλύπτου, πιο γνωστό ως «μπλε κόμμι». Σήμερα, ο ευκάλυπτος εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται σε τρίψιμο ατμών, κρέμες εξανθήματος, εισπνευστήρες, αλοιφές και προϊόντα οδοντικής υγιεινής για την υποστήριξη του αναπνευστικού συστήματος, για την ενίσχυση της στοματικής υγείας και για την ανακούφιση των σωματικών ενοχλήσεων.

Pure Eucalyptus Oil

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Καθαρό λάδι ευκαλύπτου

Αλλο όνομα

Λάδι ευκάλυπτου

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Άχρωμο έως ανοιχτό κίτρινο υγρό

Δείγμα

20ML δωρεάν προσφορά

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Φύλλο

Προέλευση

Κίνα, Ινδία

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZIBOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά

Αν και το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου έχει τις περισσότερες από τις ιδιότητες ενός τυπικού πτητικού ελαίου, δεν είναι πολύ δημοφιλές ως έλαιο αρωματοθεραπείας επειδή λίγα ήταν γνωστά γι 'αυτό μέχρι τους τελευταίους αιώνες, παρά τις πιο αρχαίες ουσίες αρωματοθεραπείας. Τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία του ελαίου ευκαλύπτου έχουν προσελκύσει την προσοχή ολόκληρου του κόσμου και έχει ενθαρρύνει πολλές έρευνες για τη χρήση του στην αρωματοθεραπεία καθώς και στη συμβατική ιατρική.

Αυτό το λάδι ευκαλύπτου λαμβάνεται από φρέσκα φύλλα του ψηλού, αειθαλούς ευκαλύπτου. Το δέντρο, επιστημονικά ταξινομημένο ως Eucalyptus Globulus, είναι επίσης γνωστό ως πυρετό, μπλε τσίχλα ή κορδόνι, ανάλογα με το πού βρίσκεται στον κόσμο.


Οφέλη

1. Το Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου είναι γνωστό για την ικανότητά του να μειώνει ή να εξαλείφει τα επιβλαβή βακτήρια της επιφανείας και του αέρα και τις λοιμώξεις κατά την επαφή.

2. Το δροσιστικό άρωμα του Αιθέριου Ελαίου Eucalyptus είναι γνωστό ότι ανακουφίζει την πνευματική εξάντληση, ενισχύοντας την κυκλοφορία στον εγκέφαλο, διεγείροντας έτσι το μυαλό από τη βραδύτητα και αναζωογονώντας το πνεύμα.

3. Το λάδι ευκαλύπτου απομακρύνει αποτελεσματικά το λίπος και τη βρωμιά, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού για την κουζίνα.

4. Ως φυσικό εντομοκτόνο, είναι ακόμη γνωστό ότι έχει την ικανότητα να εξαλείφει τις ψείρες.

5. Προστίθεται σε ζεστά λουτρά, οι αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του Αιθέριου Ελαίου Eucalyptus βοηθούν στην αναζωογόνηση των σκληρών και πονεμένων μυών.


Χρήσεις

1. Μερικές σταγόνες αυτού του αναζωογονητικού λαδιού που τοποθετούνται στο χέρι ενώ κάνετε ντους μπορούν να εισπνευστούν για να προωθήσουν την αίσθηση της ζωτικότητας.

2. Για την ανακούφιση από τη συμφόρηση, αναμίξτε μερικές σταγόνες σε ένα μπολ με ατμό ζεστό νερό και αφήστε το να εισπνεύσει τους αρωματικούς ατμούς με μια πετσέτα τυλιγμένη στο κεφάλι και μπολ για λίγα λεπτά.

3. Αραιωμένο με ένα λάδι φορέα και χρησιμοποιείται τοπικά σε μια ενυδατική κρέμα ή ένα αναμεμειγμένο λάδι μασάζ, οι διεγερτικές ιδιότητες του Eucalyptus Essential Oil μπορούν να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του δέρματος και των κουρασμένων μυών.

4. Αραιωμένο με νερό, αυτό το σπρέι μπορεί να φρεσκάρει το δωμάτιο και να εξαλείψει τις μυρωδιές του σώματος που παγιδεύονται σε παπούτσια και αθλητικά εργαλεία.

Pure Eucalyptus Oil

FZBIOTECH Package

Eucalyptus Oil price.jpg


Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει