Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Καλλυντικά πρώτων υλών

Σκόνη Μονοβενζόνης

Σκόνη Μονοβενζόνης
COA της Μονοβενζόνης
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σκόνη μονοβενζόνης συνιστάται ιδιαίτερα για τη μείωση της πλάκας στο δέρμα. Σε αυτήν την περίπτωση, τα μελανοκύτταρα συνδέονται από το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα μελανοκύτταρα είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης, η οποία δίνει στα μαλλιά ή το χρώμα του δέρματος.

Monobenzone

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντοςΣκόνη ΜονοβενζόνηςΑλλο όνομα4-βενζυλοξυφαινόλη
Προσδιορισμός99%ΕμφάνισηΑσπρη σκόνη
Μοριακός τύποςC13H12O2Μοριακό βάρος200.233
CAS ΟΧΙ.103-16-2EINECS ΟΧΙ.203-083-3
Υπηρεσία OEMΝαίΠρότυποEP ή USP
ΠιστοποιήσειςISO, Halal, FDAΒαθμόςΙατρικά και καλλυντικά
Διαρθρωτικός τύποςmonobenzone powder.png


Οφέλη

1. Είναι μια ένωση για τοπική ιατρική για ιατρική μελάγχρωση.

2. Η τοπική εφαρμογή σε ζώα μπορεί να μειώσει την απέκκριση μελανίνης στα μελανοκύτταρα.

3. Το αποτέλεσμα θεωρείται ότι είναι η αιτία της αποχρωματικής επίδρασης του φαρμάκου στο ανθρώπινο σώμα.

4. Μπορεί να προκαλέσει καταστροφή των μελανοκυττάρων και μόνιμη χρώση

5. Η ιστολογία του δέρματος μετά τον αποχρωματισμό είναι η ίδια με τη λεύκη.

6. Η επιδερμίδα είναι φυσιολογική εκτός εάν δεν υπάρχουν αναγνωρίσιμα μελανοκύτταρα.


Εφαρμογή

1. Η μονοβενζόνη είναι ο μονοβενζυλαιθέρας της υδροκινόνης. Είναι λευκή, σχεδόν άγευστη κρυσταλλική σκόνη, διαλυτή σε αλκοόλη και πρακτικά αδιάλυτη στο νερό.

2. Είναι μια ένωση που χρησιμοποιείται στην τοπική ιατρική για ιατρική μελάγχρωση. Η τοπική εφαρμογή της σε ζώα μειώνει την απέκκριση της μελανίνης στα μελανοκύτταρα. Αυτό το αποτέλεσμα θεωρείται ότι είναι η αιτία της αποχρωματικής επίδρασης του φαρμάκου στον άνθρωπο. Μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή των μελανοκυττάρων, η οποία μπορεί να προκαλέσει μόνιμη μελάγχρωση σε ασθενείς με λεύκη.

3. Είναι μονοβενζυλαιθέρας υδροκινόνης. Η σκόνη μπορεί να αναμιχθεί για να κάνει μια αποχρωματική κρέμα. Χρησιμοποιείται για τη λεύκανση του δέρματος με στίγματα και τη δημιουργία μιας ομοιόμορφης, δίκαιης και ομαλής επιδερμίδας.

4. Η μονοβενζόνη είναι ένας ισχυρός παράγοντας αποχρωματισμού για τη θεραπεία ασθενών με λεύκη.


Εξεταστική

You Might Also Like