Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Καλλυντικά πρώτων υλών

VC Ethyl Ether

VC Ethyl Ether
Προδιαγραφή: 99%
Αριθ. CAS .: 86404-04-8
Πρότυπο: USP ή EP
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Δωρεάν δείγμα, GMP Standard, Professional Manufacturer
COA του Vc αιθυλαιθέρα
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το αποτέλεσμα λεύκανσης VC Ethyl Ether έχει αναγνωριστεί για την υψηλή του απόδοση και την υψηλή του ασφάλεια, αλλά είναι εύκολο να οξειδωθεί, να μην απορροφάται εύκολα από το δέρμα και η πραγματική βιοδιαθεσιμότητα είναι χαμηλή. Σε σύγκριση με τη βιταμίνη C, το VC Ethyl Ether μπορεί εύκολα να διεισδύσει στο στρώμα κερατοειδούς και να εισέλθει στο χόριο του δέρματος αφού αποσυντεθεί σε VC από ένζυμα, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τη χρήση του VC και επομένως να έχουν καλύτερα αποτελέσματα λεύκανσης.

VC Ethyl Ether

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντοςVc αιθυλαιθέραςΑλλο όνομα3-Ο-αιθυλ ασκορβικό οξύ
Προσδιορισμός99%Εμφάνισηλευκή κρυσταλλική σκόνη
Μοριακός τύποςC8H12O6Μοριακό βάρος204.18
CAS ΟΧΙ.86404-04-8EINECS ΟΧΙ.617-849-3
ΠρότυποUSP ή EPΠιστοποιήσειςISO, Halal, FDA
ΒαθμόςΙατρικά και καλλυντικάΔιαλυτόςΝερό
Διαρθρωτικός τύποςVc ethyl ether.png


Εφαρμογή

1. Ο αιθυλαιθέρας VC είναι παράγωγο της βιταμίνης C.

2. Ο αιθυλαιθέρας VC διεισδύει εύκολα στην κουτί και φτάνει στο χόριο, τότε το ένζυμο τους διασπά και απελευθερώνει βιταμίνη C.

3. Ο αιθυλαιθέρας VC μπορεί επίσης να αναστείλει αποτελεσματικά το σχηματισμό μελανίνης αναστέλλοντας το Cu2 +

Η δραστηριότητα της τυροσινάσης, αναστέλλει τη δερματίτιδα και βελτιώνει το χρώμα και την ελαστικότητα του δέρματος.

4. Ο αιθυλαιθέρας VC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λευκαντικά ή αντιγηραντικά καλλυντικά, όπως τζελ, αρώματα, λατέξ και κρέμα.

5. Ο αιθυλαιθέρας VC είναι επίσης η πιο ανταγωνιστική λευκαντική δραστηριότητα του 21ου αιώνα.


Οφέλη

1. Αναστέλλει τη δραστηριότητα της τυροσινάσης και αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης και μειώνει τη μελανίνη.

2. Ο αιθυλαιθέρας VC συμμετέχει άμεσα στη σύνθεση του κολλαγόνου στο στρώμα του δέρματος, επιδιορθώνει τη δραστηριότητα των κυττάρων του δέρματος, αυξάνει το κολλαγόνο, έτσι ώστε το δέρμα να γίνει ελαστικό και το δέρμα να είναι λείο και λεπτό.

3. Έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση στα καλλυντικά. Ο αιθέρας VC είναι πολύ σταθερός και δεν αλλάζει χρώμα. Συνειδητοποιήστε τη λεύκανση.

4. Ισχυρό αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες, αντιφλεγμονώδες που προκαλείται από το ηλιακό φως

5. Με λιπόφιλη και υδρόφιλη δομή, απορροφάται εύκολα από το δέρμα και μπορεί να φτάσει στο χόριο.


Έκθεση δοκιμής του VC Ethyl Ether

ΕμφάνισηWhitetobeigepowderΣυμμορφώνεται
ΟσμήΧαρακτηριστικό γνώρισμαΣυμμορφώνεται
Σημείο τήξης111.0-115.0113.2
Καθαρότητα (HPLC)98.5%99.80%
pH (υδατικό διάλυμα 3%)4.0-5.04.35
Υγρασία1.0%0.2%
Φλαμουριά0.1%0.06
Βαριά μέταλλα20ppmGG lt; 8
Αρσενικό2ppmΣυμμορφώνεται


Εξεταστική

You Might Also Like