Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Api

Σκόνη Υαλουρονικού νατρίου

Σκόνη Υαλουρονικού νατρίου
Λίστα προϊόντων FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Σκόνη Υαλουρονικού νατρίου

Αλλο όνομα

Υαλουρονικό οξύ άλας νατρίου Χλωμυαλουρονικό οξύ άλας νατρίου ; υαλουρονικό νάτριο

Προσδιορισμός

99%

Εμφάνιση

(Γ 14 Η 20 ΟΧΙ 11 Να) n

Μοριακός τύπος

(Γ 14 Η 20 ΟΧΙ 11 Να) n

Μοριακό βάρος

403.31

CAS ΟΧΙ.

9067-32-7

EINECS ΟΧΙ.

232-678-0

Πρότυπο

USP ή EP

Βαθμός

Φαγητό GG, καλλυντικό

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Δείγμα

Δωρεάν προσφορά

Δομικός τύπος

hyaluronate sodium.jpg


Εισαγωγή
Η σκόνη υαλουρονικού νατρίου (HA) είναι ένας μοκοπολυσακχαρίτης που αποτελείται από επαναλαμβανόμενες μονάδες δισακχαρίτη Ν-ακετυλογλυκοζαμίνης και γλυκουρονικού οξέος. Το εμπορικό ΗΑ είναι συνήθως με τη μορφή νατρίου, που ονομάζεται υαλουρονικό νάτριο. Το ΗΑ είναι ευρέως διαδεδομένο στον εξωκυτταρικό πίνακα ζωικών ιστών και υαλώδους χιούμορ. Οι κύριες φυσιολογικές του λειτουργίες είναι η κατακράτηση νερού και η λίπανση. Το υαλουρονικό νάτριο χαμηλού μοριακού βάρους (LMWHA) μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα και απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Το LMWHA μπορεί να αποτρέψει τη γήρανση του δέρματος και να διατηρήσει τη λειτουργία του κολλαγόνου βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό του δέρματος και βελτιώνοντας τη διατροφή του δέρματος. Το LMWHA είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα σαλόνια ομορφιάς επειδή διεισδύει εύκολα στο χόριο. Το LMWHA εισάγεται από μαλακτικό δέρματος με παλμό χαμηλής πίεσης ή θερμότητα, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη δημιουργία νέων κυττάρων και να αντισταθεί ξανά, έτσι ώστε το δέρμα να νιώσει την πραγματική του αξία. Το HA στο ανθρώπινο σώμα είναι μια ουσία υψηλού μοριακού βάρους. Το LMWHA μπορεί να συντεθεί σε HMWHA αφού απορροφηθεί από το σώμα, έτσι αυξάνεται η ποσότητα του ενδογενούς ΗΑ. Το θρεπτικό αποτέλεσμα του LMWHA εκτείνεται από το χόριο έως την επιδερμίδα σε όλο το σώμα.


Οφέλη

1. Η σκόνη υαλουρονικού νατρίου μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος και να καθυστερήσει τη γήρανση του δέρματος.

2. Μπορεί να προωθήσει τον πολλαπλασιασμό και τη διαφοροποίηση των επιδερμικών κυττάρων και να αφαιρέσει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

3. Αποτροπή και επιδιόρθωση βλάβης του δέρματος λόγω του υδατικού διαλύματος υψηλού ιξώδους.

4. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά ενυδάτωσης για καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας, με καλή συμβατότητα.

5. Μπορεί να προστεθεί σε σχεδόν όλα τα καλλυντικά ομορφιάς, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε καλλυντικά όπως κρέμες, λοσιόν, αποστάγματα, καθαριστικά, αφρόλουτρα, σαμπουάν, βρύα, διογκωτικά, κραγιόν κ.λπ., η γενική αναλογία προσθήκης είναι 0,0 5 - 0. 5%.


Έκθεση δοκιμής του νατρίου Hyaluronate Powder

COA of Hyaluronic Acid


Εξεταστική