Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

χρήσεις αιθέριο έλαιο Citronella Καθαρό λάδι citronella

Καθαρό λάδι citronella
Προδιαγραφή: 25% citronellol, 38% citronellal
Δείγμα: 20ML δωρεάν προσφορά
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Ελεύθερο δείγμα, πρότυπο GMP, επαγγελματικός κατασκευαστής
Κατάλογος πετρελαίου FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Για αιώνες, Pure Citronella Oil έχει ένα φυσικό φαρμακευτικό φάρμακο και ένα συστατικό τροφίμων στην Κίνα, τη Σρι Λάνκα, και την Ινδονησία. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως αρωματικός παράγοντας στις μαγειρικές εφαρμογές, ένας κατευναστικός παράγοντας για τον πόνο, τις μολύνσεις, τα εξανθήματα, και τη φλεγμονή, ένας μη-τοξικός εντομοαπωθητικός πράκτορας, ένας φυσικός και αρωματικός οικιακός καθαρίζοντας πράκτορας, και ένα συστατικό στην αρωματοποιία, τα σαπούνια, τα απορρυπαντικά, τα αρωματικά κεριά, και τα καλλυντικά προϊόντα. Citronella Oil συνεχίζει να εκτιμάται και να εφαρμόζεται για τον καθαρισμό, την απολύμανση, φρεσκάροντας, και αποσμητικό ιδιότητες.


Βασικός infromation

Όνομα προϊόντος

Καθαρό λάδι citronella

Άλλο όνομα

Citronella Πετρελαίου

Προδιαγραφή

100% Καθαρό Φυσικό

Εμφάνιση

Κίτρινο υγρό

Δείγμα

25% citronellol, 38% citronellal

Υπηρεσία OEM

Ναι

Μέθοδος εκχύλισης

Απόσταξη με ατμό

Μέρος εγκαταστάσεων

Φύλλα και λουλούδια

Προέλευσης

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Χαλάλ, FDA

Προμηθευτής

ΦΖΙΜΠΟΤΕΚ

Βαθμού

Τρόφιμα και Καλλυντικά

Το καθαρό έλαιο Citronella λαμβάνεται από τα φύλλα και τους μίσχους των διαφόρων ειδών Cymbopogon (λεμονόχορτο). Χρησιμοποιείται ευρέως ως πηγή χημικών ουσιών αρώματος όπως citronellal, citronellol και geraniol, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στο κερί, το σαπούνι και το θυμίαμα, τα καλλυντικά, το άρωμα και τις βιομηχανίες καρυκεύματος παγκοσμίως.


Λειτουργία

Καθαρό λάδι Citronella συχνά αγνοείται ως λάδι αρωματοθεραπείας. Citronella έχει θέρμανση και ενεργοποιώντας ιδιότητες σε βιολογικό επίπεδο. Citronella αιθέριο έλαιο έχει μια ενίσχυση επίδραση στη διάθεση. Έχει μια μαλακτική επίδραση στο δέρμα και βοηθά επίσης να εξαλείψει την υπερβολική ιδρώτα λήψης είναι πολύ χρήσιμο για χρήση στα πόδια. Έχει βακτηριοκτόνο, αντισηπτικό, αποσμητικό και εντομοκτόνες ιδιότητες.


Αντισηπτικό & Απολυμαντικό

Citronella χρησιμοποιείται στην παραγωγή του πετρελαίου citronella, το οποίο χρησιμοποιείται σε σαπούνια, κεριά εντόμων, σπρέι και εντομοαπωθητικά στην αρωματοθεραπεία, και είναι ευρέως γνωστή στην Ινδονησία.


Εκτός από την παραγωγή λιπών, το καθαρό λάδι citronella χρησιμοποιείται επίσης σε μαγειρικές εφαρμογές, όπως στο τσάι. Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται εξωτερικά ως εντομοαπωθητικό. Αυτό το πετρέλαιο χρησιμοποιείται για την ανακούφιση ημικρανίες, πονοκεφάλους και ρευματισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό και απολυμαίνει τους μετρητές κουζινών και τις τέμνουσες σανίδες. Όταν εξαπλώνεται σε όλο το δωμάτιο, η μυρωδιά διώχνει τα έντομα και τα σφάλματα. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες είναι ιδανικές για την καταπολέμηση της γρίπης και του κρυολογήματος.


Χρησιμοποιεί

1.Διάχυτη 3 σταγόνες λάδι Citronella σε διαχύτη.

2.Διάχυτη ένα μίγμα που αποτελείται από 2 σταγόνες κάθε lavender, Citronella, και peppermint αιθέρια έλαια για την ενίσχυση της κυκλοφορίας και τη μείωση του στρες και το άγχος.

3.You μπορεί να προσθέσει 1-2 σταγόνες του πετρελαίου Citronella σε ένα κανονικό ήπιο καθαριστικό ή αφρόλουτρο. Ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο, βελτιώνει την επιδερμίδα και κάνει την επιδερμίδα νεότερη και ομαλότερη.

4. Για ένα σαμπουάν που μπορεί να εξαλείψει το υπερβολικό πετρέλαιο, μύκητες, πιτυρίδα και λοιμώξεις και να εξαλείψει τα οζίδια, προσθέστε 2 σταγόνες λάδι Citronella σε ένα σαμπουάν.


Έκθεση δοκιμής

COA of Citronella Oil

Διάγραμμα ροής

Citronella Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Citronella Oil Price.jpg

Εξεταστική

You Might Also Like