Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Μονομερές

Πεπτιδίου Oyster

Πεπτιδίου Oyster
COA της σκόνης πεπτιδίου Oyster
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες του πεπτιδίου Oyster

Όνομα προϊόντος: Oyster Peptide

Άλλο όνομα: Σκόνη από εκχύλισμα σκόνης

Ενεργά συστατικά: Ταυρίνη, Zn

Προδιαγραφές: Πρωτεΐνη 25%

Εμφάνιση: ελαφρά κίτρινη λεπτή σκόνη

Μέγεθος σωματιδίων: 100% πέρασμα 80 mesh

Μέθοδος δοκιμής: Προσδιορισμός αζώτου, HPLC

Προμηθευτής: FZBIOTECH

 

Εισαγωγή του πεπτιδίου Oyster

Το πεπτίδιο του Oyster εκχυλίζεται από σκόνη πρωτεΐνης στρειδιών και στη συνέχεια κατευθύνεται μέσω ενός συγκεκριμένου ενζύμου και απομονώνεται μικρό πεπτίδιο για να ληφθεί τεχνολογία μικρών πεπτιδίων.

Τα στρείδια δεν είναι μόνο πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β5, C, Ε με κατάλληλα ιχνοστοιχεία (όπως ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο, μαγγάνιο, χαλκό κλπ.) Και ταυρίνη, μοναδική θαλάσσια ζωή η ποικιλία των θρεπτικών ουσιών.

 

Οφέλη του πεπτιδίου Oyster

1. Αποτοξίνωση του ήπατος

Το πεπτίδιο που περιέχεται στην ταυρίνη στρειδιών μπορεί να προάγει τη έκκριση της χολής, να αποκλείει τη συσσώρευση ουδέτερου λίπους στο ήπαρ και να βελτιώνει την αποτοξίνωση του ήπατος.

 

2. Βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας

Το πεπτίδιο στρειδιών περιέχει ένα μεγάλο αριθμό σπερματοζωαρίων απαραίτητη αργινίνη, και στοιχεία ψευδάργυρο. Τα πεπτίδια του Oyster μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική λειτουργία. Η σεξουαλική δυσλειτουργία, η ανικανότητα, ο αυξημένος προστάτης, η υποπλασία των γεννητικών οργάνων και άλλες αρσενικές ασθένειες, σε πολλές περιπτώσεις λόγω της ανεπάρκειας του μολύβδου που προκάλεσε η Ασία.

 

3. Καθαρισμός συμφόρησης

Η ταυρίνη για πεπτίδια στρειών αθηροσκλήρωσης που παράγονται από συμφόρηση και η προκύπτουσα επαγόμενη στηθάγχη, έμφραγμα του μυοκαρδίου, έμφραγμα του εγκεφάλου έχουν καλή προληπτική δράση.

 

4. Κόπωση

Στο πεπτιδάδες στρειδιών που περιέχουν αμινοξέα που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του ήπατος, αναστέλλουν τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος, για να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της ανάκαμψης και στην προώθηση της σωματικής κόπωσης. Επιπλέον, η πεπτιδική ταυρίνη και το γλυκογόνο στρειδιών δεν μπορούν μόνο να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της σωματικής κόπωσης, αλλά και η ψυχική κόπωση για να ανακάμψει είναι πολύ αποτελεσματική, έχει αναγνωριστεί ο ρόλος της ενδογενούς βελτίωσης της κατάθλιψης και της αποκατάστασης της όρασης.

 

5. Ομορφιά

Το στρείδι μπορεί να αποτρέψει το ξηρό δέρμα και να προωθήσει το μεταβολισμό του δέρματος, την αποικοδόμηση της μελανίνης του δέρματος, παράγοντας λεπτό ρόδινο δέρμα. Επειδή μπορεί να προωθήσει το σχηματισμό και την έκκριση των ορμονών, η φυσιολογική προσαρμογή, τα συμπτώματα εγκυμοσύνης, οι διαταραχές της εμμηνόπαυσης, έχουν επίσης καλή επίδραση. Επιπλέον, το ιώδιο και η τρυπτοφάνη στα στρείδια μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια όμορφη μαύρη τρίχα.

 

6. Βελτιώστε το ανοσοποιητικό

Μετά την κατανάλωση πεπτιδίων στρειδιών, θα είναι η σύνθεση της γλουταθειόνης στο σώμα, θα αφαιρέσει το σώμα του ενεργού οξυγόνου, θα βελτιώσει την ανοσία, θα αναστείλει τη γήρανση. Εν τω μεταξύ, οδηγήστε Arsenite όχι μόνο για να εμποδίσει τη γήρανση των κυττάρων, αλλά και να προωθήσει το μεταβολισμό.


Πακέτο & Ναυτιλία


Πεπτιδίου Oyster

Εικόνα εταιρείας


Oyster Peptide manufacturer

Oyster Peptide supplier

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι μια από τις επαγγελματικές Κίνα προμηθευτή της Κίνας καλύτερες σκόνες πεπτιδίων στυπτηρία, συμπληρώνει κατασκευαστές πεπτιδίων στρειδιών, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη, τιμή, βιολογικά, 100% καθαρή, φύση και GMP προμηθευτής εργοστάσιο Κίνα καλύτερο σκόνη πεπτιδίων στρειδιών, συμπληρώνει το πεπτικό στρειδιών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και καλωσορίζουμε στη χονδρική χονδρική και υψηλής ποσότητας προμηθευτή πορσελάνης καλύτερες σκόνη πεπτιδίων στυπτηρία, συμπληρώνει πεπτιδίων στρειδιών από εμάς.

Εξεταστική