Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

Καθαρό κλασματωμένο λάδι καρύδας

Καθαρό κλασματωμένο λάδι καρύδας
Προδιαγραφή: 99%
Πρότυπο: USP ή EP
Πιστοποιήσεις: ISO, Halal, FDA
Πλεονέκτημα: Δωρεάν δείγμα, GMP Standard, Professional Manufacturer
Κλασματοποιημένο λάδι καρύδας από την FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντοςΚαθαρό κλασματωμένο λάδι καρύδαςΑλλο όνομακλασματοποιημένο έλαιο καρύδας, έλαιο MCT
ΠροέλευσηΚίναΕμφάνισηΆχρωμο υγρό
ΚαθαρότηταC8 56.2%, C10 42.9%ΠηγήΠαρθένο λάδι καρύδας
ΒαθμόςΒαθμός καλλυντικών, βαθμός τροφίμωνΜέθοδος εξαγωγήςΠαναγία και κλασματωμένη
ΚΑΕΝΑΙΠιστοποιήσειςISO, Halal, FDA
ΔείγμαΔωρεάν προσφοράΠρομηθευτήςFZBIOTECH

Fractionated Coconut Oil

Εισαγωγή

Το λάδι καρύδας υποβάλλεται σε επεξεργασία ή&"κλασματοποιημένο GG" για να παράγει ένα πολύ σταθερό λάδι. Το χρησιμοποιημένο λάδι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Πολλές εταιρείες που παράγουν καλλυντικά συστατικά έχουν αποθέματα καθαρού αποσταγμένου ελαίου καρύδας και μπορούν επίσης να τα αγοράσουν από προμηθευτές μασάζ και σαπουνιού. Το κόστος αυτού του πετρελαίου ποικίλλει ανάλογα με την παγκόσμια ζήτηση.


Σε σύγκριση με το συμβατικό λάδι καρύδας, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του κλασματοποιημένου ελαίου καρύδας είναι η υψηλή σταθερότητα αποθήκευσης. Σε αντίθεση με το μη επεξεργασμένο λάδι, δεν σαπίζει, επομένως είναι ευκολότερο στη χρήση. Είναι επίσης ικανό να χειρίζεται πολύ υψηλές θερμίδες, κάτι που μπορεί να είναι ένα σημαντικό όφελος και είναι ευκολότερο στην επεξεργασία από το στερεό λάδι καρύδας. Λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής του, δεν απαιτούνται ειδικές διαδικασίες αποθήκευσης και χειρισμού, εκτός από τη διατήρηση σε δροσερό και ξηρό μέρος.


Οφέλη

Μία κοινή χρήση είναι ως λάδι μεταφοράς για αιθέρια έλαια και μασάζ. Το λάδι είναι ελαφρύ και μη λιπαρό, αλλά διεισδύει καλά στο δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για την παράδοση αιθέριων ελαίων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ισχυρή ενυδατική κρέμα, ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές όπως το δέρμα του προσώπου. Αυτός ο τύπος λαδιού καρύδας είναι επίσης μια καλή βάση για απολέπιση σώματος και άλλα προϊόντα περιποίησης σώματος.


Οι κατασκευαστές σαπουνιών επιθυμούν επίσης να το χρησιμοποιούν με καθαρό κλασματοποιημένο λάδι καρύδας, το οποίο είναι δημοφιλές για την ελαφρότητα, τον ομοιόμορφο αφρό και την ουδέτερη οσμή. Μπορεί επίσης να κτυπηθεί και να αναμιχθεί σε μια ενυδατική κρέμα για χρήση ως πυκνή ενυδατική κρέμα.


Αυτό το προϊόν λαδιού δεν προκαλεί αλλεργίες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ανταποκριθούν σε αυτό, και άτομα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το προϊόν πριν μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν καθαρό λάδι σε ένα μικρό κομμάτι δέρματος πριν το εφαρμόσουν σε ολόκληρο το σώμα. Εάν εμφανιστεί ερυθρότητα, εξάνθημα ή κνησμός μετά τη χρήση, το λάδι μπορεί να υποδηλώνει αλλεργία.


Πιστοποιητικό τηςΚλασματοποιημένο λάδι καρύδας

Fractionated Coconut Oil.jpg


Αποστολή& Αποθήκευση

Παράδοση: Θαλάσσια / αεροπορική αποστολή& Διεθνές Express

Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή

Συσκευασία: 30ml / 50ml / 100ml: κεχριμπάρι γυάλινες φιάλες, 1kg / 5kg: τύμπανο αλουμινίου

25 κιλά: πλαστικό βαρέλι (30 εκατοστά * 26 εκατοστά * 42 εκατοστά), 180 κιλά: βαρέλι σιδερώματος (56 εκατοστά * 90 εκατοστά)

Αποθήκευση: Μακριά από έντονο φως και θερμότητα.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

FZBIOTECH Package




Εξεταστική

You Might Also Like