Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Αιθέριο έλαιο

λάδι κέδρου προς πώληση Λάδι Κέδρου

Λάδι Κέδρου
Λάδι κέδρου FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Λάδι Κέδρου

Αλλο όνομα

Λάδι κέδρου

Προσδιορισμός

100% καθαρό φυσικό

Εμφάνιση

Καφέ κόκκινο υγρό

Δείγμα

20 Δωρεάν προσφορά ML

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Απόσταξη ατμού

Μέρος φυτού

Ξύλο

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά


Το έλαιο κέδρου αποστάζεται από κέδρο. Υπάρχουν πολλά είδη δέντρων, όπως το Cedrus atlantica, το Cedrus deodara, το Juniperus mexicana και το Juniperus virginiana, τα οποία συνήθως αναγνωρίζονται ως Atlas, Himalayan, Texan και Virginian Cedarwood, αντίστοιχα.


Οφέλη

1. Το αιθέριο έλαιο κέδρου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, γνωστό για τη γλυκύτητα και το ξυλώδες άρωμά του. Έχει ζεστασιά, άνεση και ηρεμία, έτσι μπορεί να ανακουφίσει το άγχος.

2. Το αιθέριο έλαιο κέδρου χρησιμοποιείται για την ομορφιά του δέρματος, το οποίο μπορεί να ανακουφίσει τον ερεθισμό, τη φλεγμονή, την ερυθρότητα και τον κνησμό, καθώς και την ξηρότητα που προκαλεί ρωγμές, ξεφλούδισμα ή αφρισμό λόγω ξηρότητας.

3. Το λάδι κέδρου χρησιμοποιείται στα μαλλιά για να καθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής και να απομακρύνει το υπερβολικό λάδι, τη βρωμιά και την πιτυρίδα.

4. Το φαρμακευτικό αιθέριο έλαιο κέδρου έχει καλές αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να προστατεύσει το ανθρώπινο σώμα από επιβλαβή βακτήρια που είναι γνωστό ότι προκαλούν μυκητιασικές λοιμώξεις. Αυτοί οι μύκητες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα και τη γενική υγεία.


Χρήση

1. Για να καταπραΰνετε τον βήχα, το άσθμα, τη συσσώρευση πτυέλων και άλλες δυσκολίες στην αναπνοή, να δυσκολέψετε την αναπνοή, να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο κέδρου στο διαχύτη.

2. Για να μειώσετε φυσικά την τριχόπτωση, μπορείτε να αραιώσετε το αιθέριο έλαιο του κέδρου σε συμβατικό σαμπουάν και μαλακτικό σε κανονικό ντους.

3. Για να ανακουφίσετε τους πόνους, τον πόνο, τη φλεγμονή και την ακαμψία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι φορέα για να αραιώσετε το αιθέριο έλαιο κέδρου και να κάνετε μασάζ στην πληγείσα περιοχή.


Έκθεση δοκιμής του Cedarwood Oil

Cedar wood Oil

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Pure Cedar Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Bulk Cedar Oil.jpg


Εξεταστική