Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Μονομερές

Σκόνη τανικού οξέος

Σκόνη τανικού οξέος
Λίστα προϊόντων FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το τανικό οξύ είναι ένα πολυμερές των μορίων του γαλλικού οξέος και της γλυκόζης. Θα υδρολύσει σε μονάδες γλυκόζης και γαλικού ή ελλαγικού οξέος. Το τανικό οξύ βρίσκεται στους παξιμάδι. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι εφαρμόζουν τανικό οξύ απευθείας στην πληγείσα περιοχή για τη θεραπεία κρύο πληγές και πυρετό φουσκάλες, εξάνθημα πάνα και φραγκοσυκιά θερμότητα, δηλητηριώδη κισσός, εισπνεόμενα νύχια, πονόλαιμος, πονόλαιμο αμυγδαλές, σπογγώδη ή υποχωρώντας ούλα, και skinrashes; και να σταματήσει η αιμορραγία.

Tannic acid

Βασικές πληροφορίες  

Όνομα προϊόντος

Σκόνη τανικού οξέος

Άλλο όνομα

Τανίνες

Προδιαγραφή

93%;99%

Εμφάνιση

Καφέ κίτρινη λεπτή σκόνη

Μοριακός τύπος

C76H52O46

Μοριακό βάρος

1701.2

ΑΡΙΘΜΌς CAS.

1401-55-4

EINECS ΑΡ.

215-753-2

Πρότυπο

USP ή EP

Πιστοποιήσεις

ISO, Χαλάλ, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Δείγμα

Δωρεάν Προσφορά

Δομικός τύπος

tannic acid.gif


Οφέλη 

1.Tannic οξύ έχει αντιοξειδωτικό και αντιμικροβία αποτέλεσμα.

2.Tannic οξύ μπορεί να θεραπεύσει τη χρόνια διάρροια και δυσεντερία.

3.Tannic το οξύ έχει την επίδραση στη βελτίωση της ασθένειας-ανθεκτικής ικανότητας σωμάτων, της λειτουργίας συκωτιού και γαστρεντερικού συστήματος.


Χρησιμοποιεί 

1.In τρόφιμα και ποτά, το τανικό οξύ χρησιμοποιείται ως αρωματικός παράγοντας.

2.Vaginally, το τανικό οξύ μπορεί χρησιμοποιημένος ως douche για τη άσπρη ή κιτρινωπό απαλλαγή (λευκορρόρη).

3.In την παρασκευή, το τανικό οξύ χρησιμοποιείται σε αλοιφές και υπόθετα για τη θεραπεία των αιμορροΐδων. για τα δέρματα μαυρίσματος και την κατασκευή μελανιού· και να σκοτώσει ακάρεα σκόνης στα έπιπλα.

4.In καλλυντική βιομηχανία, το τανικό οξύ χρησιμοποιείται για τα προϊόντα φροντίδας δερμάτων.



Εξεταστική

You Might Also Like