Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Καλλυντικά πρώτων υλών

arbutin δέρμα Λευκαντική κρέμα Beta Arbutin Powder

Beta Arbutin Powder
COA της Alpha Arbutin
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντοςBeta Arbutin PowderΑλλο όνομαΣκόνη Arbutin
Προσδιορισμός99% από HPLCΕμφάνισηΛευκή κρυσταλλική σκόνη
Μοριακός τύποςC12H16O7Μοριακό βάρος272.25
CAS ΟΧΙ.497-76-7EINECS ΟΧΙ.207-850-3
Υπηρεσία OEMΝαίΠρότυποUSP ή EP
ΠιστοποιήσειςISO, Halal, FDAΔιαλυτόςΝερό
Δομικός τύποςalpha arbutin powder


Το Beta Arbutin είναι γλυκοσίδη. μια γλυκοσυλιωμένη υδροκινόνη που εξάγεται από το φυτό bearberry στο γένος Arctostaphylos μεταξύ πολλών άλλων φαρμακευτικών φυτών, κυρίως στην οικογένεια Ericaceae.

Εφαρμόζεται τοπικά, αποτρέποντας έτσι το σχηματισμό μελανίνης. Ως εκ τούτου, το arbutin χρησιμοποιείται ως παράγοντας λεύκανσης του δέρματος. Πολύ μικρές ποσότητες arbutin βρίσκονται στο σιτάρι, το φλούδα αχλαδιού και ορισμένα άλλα τρόφιμα. Μπορεί επίσης να βρεθεί στο γρασίδι του Μπέργκεν. Το Arbutin παράγεται επίσης από την in vitro καλλιέργεια της Schisandra.


Εφαρμογή


1. Βιομηχανία καλλυντικών (πολύ καλό προϊόν για λεύκανση δέρματος)

Το Beta Arbutin Powder προστατεύει το δέρμα από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Το Arbutin Powder είναι ένας παράγοντας λεύκανσης του δέρματος που είναι πολύ δημοφιλής στην Ιαπωνία και τις ασιατικές χώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αποχρωματισμό του δέρματος. Η σκόνη Arbutin αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης αναστέλλοντας τη δραστηριότητα της τυροσινάσης.

Το Beta Arbutin Powder είναι ένα πολύ ασφαλές τοπικό παρασκεύασμα δέρματος χωρίς τοξικότητα, ερεθισμό, κακή μυρωδιά ή παρενέργειες όπως η υδροκινόνη. Η ενθυλάκωση της σκόνης Arbutin αποτελεί ένα σύστημα παράδοσης που απελευθερώνει πιθανά αποτελέσματα εγκαίρως. Το Arbutin είναι μια μέθοδος για την ενσωμάτωση του υδρόφιλου Arbutin σε ένα λιπόφιλο μέσο. Ο Arbutin έχει τρεις κύριες ιδιότητες. Λευκαντικό, αντιγηραντικό αποτέλεσμα και φίλτρο UVB / UVC.


2. Ιατρική βιομηχανία

Ήδη από τον 18 αιώνα, η σκόνη β-αρμπουτίνης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στον ιατρικό τομέα ως αντιφλεγμονώδης και αντιβακτηριακός παράγοντας. Η σκόνη Beta Arbutin χρησιμοποιείται ειδικά για κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα και πυελίτιδα. Μέχρι σήμερα, αυτά τα φάρμακα έχουν χρησιμοποιηθεί σε φυσικά φάρμακα, τα οποία χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά για τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας.

Η σκόνη βήτα arbutin μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναστολή της μολυσματικότητας των βακτηριακών παθογόνων και την πρόληψη της μόλυνσης των βακτηρίων. Η σκόνη Arbutin μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της αλλεργικής φλεγμονής στο δέρμα. Πρόσφατα, η σκόνη arbutin έχει χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της χρώσης και της λεύκανσης του δέρματος. Ταυτόχρονα, η σκόνη arbutin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λεύκανση του δέρματος, την πρόληψη κηλίδων και συκωτιών, τη θεραπεία του ηλιακού εγκαύματος και τη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης.


Εξεταστική