Banner
Σπίτι > Προϊόντα >> Φυτικό λάδι >> Λάδι μεταφοράς

βερίκοκα πυρήνα του πετρελαίου για το δέρμα Γλυκό αμυγδαλέλαιο

Γλυκό αμυγδαλέλαιο
Λίστα λαδιών FZBIOTECH
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομασία προϊόντος

Γλυκό αμυγδαλέλαιο

Αλλο όνομα

Αμυγδαλέλαιο

Προσδιορισμός

≥ 65% ελαϊκό οξύ

Εμφάνιση

Ανοιχτό κίτρινο υγρό

Δείγμα

20 Δωρεάν προσφορά ML

Υπηρεσία OEM

Ναί

Μέθοδος εξαγωγής

Ψυχρής πίεσης

Μέρος φυτού

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Προέλευση

Κίνα

Πιστοποιήσεις

ISO, Halal, FDA

Προμηθευτής

FZBIOTECH

Βαθμός

Τρόφιμα και καλλυντικά


Εισαγωγή

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο είναι ένα χρυσό καφέ έλαιο που εξάγεται από γλυκά καρύδια αμυγδάλου. Το πικρό αμυγδαλέλαιο είναι πολύ τοξικό και πρέπει να αποφεύγεται. Το ήμισυ του βάρους του ίδιου του γλυκού αμυγδάλου περιέχει λάδι, ώστε να μπορεί να εξαχθεί σε μεγάλες ποσότητες. Στην καθαρή του μορφή, έχει λίγη ή καθόλου μυρωδιά και έχει ένα αχνό, καρύδι. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο έχει μια μακρά και εκτεταμένη ιστορία, που χρονολογείται από τους Αιγυπτίους, όταν χρησιμοποιήθηκε για την ενίσχυση των μαλλιών και ως μαλακτικό του δέρματος.


Λειτουργία

1. Λόγω της προσθήκης φυσικών τοκοφερόλων, το αμυγδαλέλαιο παρουσιάζει μεγαλύτερη σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου.

2. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο εφαρμόζεται εύκολα, προσφέρει βαθιά διείσδυση και σημαντική διατήρηση της υγρασίας μαζί με υψηλές θρεπτικές ιδιότητες.

3. Το αμυγδαλέλαιο είναι λίγο αρωματικό χαρακτηριστικό των περισσότερων λιπαντικών.

4. Το αμυγδαλέλαιο περιέχει επίσης βιταμίνες A, B 1, B 2, B 6 με μικρές ποσότητες βιταμίνης Ε και D. Λόγω της παρουσίας βιταμίνης Ε, το λάδι είναι αντιοξειδωτικό. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν σημαντικές κυτταρικές δομές εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Η τοπική βιταμίνη Ε έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα.


Χρήσεις

1. Για τοπική χρήση, το γλυκό αμυγδαλέλαιο μπορεί να θεραπεύσει τα επιφανειακά εγκαύματα του δέρματος, να καταπραΰνει το ξηρό και ραγισμένο δέρμα και το δέρμα που επηρεάζεται από δερματικές παθήσεις, έκζεμα και ψωρίαση.

2. Χρησιμοποιείται σε ένα μασάζ, το Sweet Almond Oil μπορεί να ανακουφίσει τους μυϊκούς πόνους και τον πόνο χαλαρώνοντας τη μυϊκή κόπωση, την ένταση και τους κόμπους.

3. Χρησιμοποιείται στα μαλλιά, το αμυγδαλέλαιο ελαττώνει την τριχόπτωση, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και τη διατήρηση παχιών, μαλακών, υγιών κλώνων. Με την επαναφορά των φυσικών προστατευτικών ελαίων τους, το γλυκό αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής για να επιδιορθώσει την ξηρότητα, τη ζημιά και την ευαισθησία.

4. Το χρησιμοποιημένο ιατρικό, γλυκό λάδι αμυγδάλου λειτουργεί ως καταπραϋντικό μέσο για την ανακούφιση των δερματικών εξανθημάτων που χαρακτηρίζονται από φλεγμονή, τραχύτητα, πόνο, ερεθισμό και αίσθημα καύσου.

Almond Oil.jpg


Εφαρμογή
Το γλυκό αμυγδαλέλαιο μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στα μαλλιά και το δέρμα. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί εύκολα ως δραστικό συστατικό ή εξαιρετικός φορέας περιποίησης μαλλιών και προϊόντων δέρματος. Η συνιστώμενη δοσολογία κυμαίνεται από 3% έως 8%.

FZBIOTECH Package

Pure Almond Oil.jpg



Εξεταστική